το ιπτάμενο τζατζίκι – συνταγή και ιστορία
Με λίγο σκόρδο ή πολύ, με άνηθο ή δυόσμο ή μέντα, με καρφιτσωμένη ελιά ή δυο πράσινα φυλλαράκια, το τζατζίκι …
Με λίγο σκόρδο ή πολύ, με άνηθο ή δυόσμο ή μέντα, με καρφιτσωμένη ελιά ή δυο πράσινα φυλλαράκια, το τζατζίκι …
Το Τζατζίκι μπορεί να έχει Τουρκική προέλευση, έχει όμως καθιερωθεί στην Εληνική κουζίνα μας!!!!!Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην του …
Αφού λοιπόν ξεκινήσαμε να μιλάμε για άγριο σκόρδο στην προηγούμενη ανάρτηση με τα επίπεδα ψωμιά/πίτες, ας πάμε τώρα στο ζουμί· …
Τζατζίκι που μπορεί να συνοδεύσει το τραπέζι σας σε πολλά γεύματα … Για 10 ατομα Υλικα 5 μέτρια αγγουράκια …
Υλικά 3 κεσεδάκια των 200γρ πλήρες στραγγιστό γιαούρτι η 500 γρμ σακούλας 1 αγγούρι ξεφλουδισμένο 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες με …
Ένα τζατζίκι που είναι λίγο πιο διαφορετικό από τα άλλα! Ένα τζατζίκι με ευγενική γεύση και ελαφρώς πικάντικη …ό,τι καλύτερο …
Υλικά συνταγής 500γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2 αγγουράκια τριμμένα 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 100γρ. καρύδια χοντροκομμένα ½ ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος ½ …
Το γνωστό και αγαπημένο τζατζίκι που συνοδεύει άψογα τόσο το ψάρι όσο και το κρεατικό.
Έχουμε κάνει στο παρελθόν τζατζίκι με καρότο που στην ουσία είναι η χειμερινή εκδοχή του κλασικού τζατζικιού και όπως σχολίασε …
Όλοι γνωρίζουμε το τζατζίκι και όλοι μας το έχουμε γευτεί, κυρίως σαν συνοδευτική σως στο σουβλάκι μας ή μαζί με …
Το τζατζίκι είναι στανταράκι στην ελληνική κουζίνα! Ένα must-have ορεκτικό όταν επισκέπτεστε μια ελληνική ταβέρνα. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε στο …
Το Τζατζίκι είναι ένα δροσερό και κρεμώδες dipγιαουρτιού, με τριμμένο ή ψιλοκομμένο αγγουράκι, αρωματισμένο με σκόρδο και ένα αρωματικό χορταρικό …