ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ // TORTA ALL’ ARANCIA E CIOCCOLATO
Ο συνδυασμός του πορτοκαλιού με την σοκολάτα είναι από τους πιό κλασσικούς! Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία υπέροχη τούρτα, που …
Ο συνδυασμός του πορτοκαλιού με την σοκολάτα είναι από τους πιό κλασσικούς! Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία υπέροχη τούρτα, που …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: 125 γρ. αμύγδαλο καβουρδισμένο σε σκόνη 100 γρ. ζάχαρη άχνη 60 γρ. ασπράδια αυγών 50 γρ. …
Μια τούρτα με γεύση ατόφιας σοκολάτας εύκολη μα πάνω απ όλα γευστικότατη! 125 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι μέχρι …
Υλικά Για ένα παντεσπάνι: 6 ασπράδια 6 κ.σ. ζάχαρη 4 κ.σ. αλεσμένα καρύδια 1 κ.σ. φρυγανιά Για το γλυκό χρειάζεται …
Υλικά για το παντεσπάνι 6 ασπράδια αυγών 180 γρ. ζάχαρη 6 κρόκοι αυγών 180 γρ. αλεύρι 20 γρ. κορν φλάουρ …
Η πιο γευστική και εύκολη τούρτα για λάτρεις της σοκολάτας! Η συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιάρου.
Την τουρτίτσα που βλέπετε στη φωτό την έφιαξα για τη μανουλα μου που είχε τραπέζι. Είναι η αγαπημένη μου εύκολη …
Υλικά για το παντεσπάνι 25 εκ. 6 αυγά 1½ κούπα ζάχαρη 1½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι …