Τούρτα Μερέντας !! Τα λόγια περισσεύουν εδώ !!
Υλικά για την κρέμα Μερέντας 1 ζαχαρούχο γάλα κρύο 1 τενεκεδάκι μόρφατ κρύο 4 κουτ.σούπας .Μερέντα και λίγο επιπλέον Μερέντα …
Υλικά για την κρέμα Μερέντας 1 ζαχαρούχο γάλα κρύο 1 τενεκεδάκι μόρφατ κρύο 4 κουτ.σούπας .Μερέντα και λίγο επιπλέον Μερέντα …
Υλικά της συνταγής μας Για το σοκολατένιο παντεσπάνι 150 γρ. αλεύρι up (με μπέικιν) 50 γρ. κακάο 200 γρ. ζάχαρη …
Αφρατη,αερινη τουρτα με μους λευκης σοκολατας,πραλινας και γαλακτος. Σταγονες σοκολατας,φυστικι Αιγινης και γλασαρισμενα κερασακια ολοκληρωνουν την φανταστικη αυτη τουρτα. Αν …
Δύο σοκολατένιες τροφαντές στρώσεις παντεσπάνι, ανάμεσά τους ολόλευκη πλούσια κρέμα μασκαρπόνε και για επικάλυψη λαχταριστή γκανάζ μαύρης σοκολάτας. Θεϊκό επιδόρπιο …
…η γέμιση της μπαλαρινο-τούρτας ήταν σοκολάτα και κάστανο (εύκολο να “φύγει” το κόλλημα;;;) σ΄ένα ντελίριο αυτοσχεδιασμού. Η γεύση της ενθουσίασε …
ΥΛΙΚΑ (για το παντεσπανι σοκολατας)200 γρ.αλευρι φαριν απ100 γρ.σοκολατα κουβερτουρα κομμενη σε κομματακια 140 γρ.ζαχαρη 6 αυγα 40 γρ.βουτυρο 1 …