ΤΟΥΡΤΑ ΙΤΆΛΙΑ // TORTA ITALIA
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
1 συσκ. φύλλο σφολιάτας (περιέχει 2 φύλλα) 1,5 lt. γάλα φρέσκο πλήρες ή light 225 γρ. ζάχαρη 150 γρ. κορν …
ΥΛΙΚΑ για 12 μεγάλα ή 16 μικρά σου: 1 κούπα νερό 1/2 κούπα βούτυρο 1 κούπα αλεύρι για όλες τις …
Υλικά Για το παντεσπάνι 5 αυγά 1 και 1/2 νεροπότηρο αλεύρι κοσκινισμένο 1 και 1/2 νεροπότηρο ζάχαρη 2 και 1/2 …
Η τουρτα “τα 7 πέπλα” είναι πολύ ονομαστή στην Ιταλία. Δημιουργήθηκε το 1997, κατά την διάρκεια του διαγωνισμού παγκόσμιας εμβέλειας …
Αυτη η καταπληκτικη τουρτα σοκολατας και πραλινας φουντουκιου, βασιζεται στην συνταγη της περιφημης Torta Diabella του μεγαλου σεφ της ζαχαροπλαστικης …
Με αυτήν την δροσερή τούρτα ανακαλύπτουμε το καλοκαιρινό πρόσωπο της σοκολάτας.Διαδικασία Κρεμ ανγκλέζ: Με ένα μικρό μαχαίρι «σκίζουμε» κατά μήκος …