Πασχαλιάτικη τούρτα!!
Για το κέικ: 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 2 κούπες ζάχαρη 3 κούπες αλεύρι 250γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κ.σ. μπέικιν …
Για το κέικ: 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 2 κούπες ζάχαρη 3 κούπες αλεύρι 250γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κ.σ. μπέικιν …
Σας αρέσουν τα κωκ στις βιτρίνες ζαχαροπλαστείων ; Αν ναι, τι θα λέγατε για ένα μεγαλύτερο ώστε να το απολαύσετε …
Για το παντεσπάνι 5 αυγα σε θερμοκρασια δωματιου 1 κουπα του καφε ζαχαρη 1 κουπα του καφε αλευρι για ολες …
ΥΛΙΚΑ: 6 αυγά 1 ποτήρι ζάχαρη 1 φακελάκι μπεικιν πάουντερ 1 κουτάλι ξύδι λευκό 1 ποτήρι αλεύρι 3 φακελάκια …
Όπως γίνεται αντιληπτό και από τον τίτλο, πρόκειται για μία τούρτα με κρέπες. Η συνταγή είναι του Παρλιάρου και πραγματικά …
Μία διαφορετική από τις συνηθισμένες τούρτες έχουμε σήμερα, απόλυτα γευστική και εύκολη! Κρεπότουρτα βερυκοκένια, τώρα που τα βερυκοκάκια είναι στα …
Τα κύματα του Δούναβη είναι ένα υπέροχο αφράτο κέικ-τούρτα που θα αγαπήσετε οι περισσότεροι.
Υλικά: Για το παντεσπάνι : 225 γρ. μαργαρίνη 220 γρ. ζάχαρη 425 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 ασπράδια …
Υλικά για τις κρέπες 3/4 φλ. αλεύρι γ.ο.χ. 1/2 φλ. ζάχαρη 1/2 κ. γλ. αλάτι 3 αβγά 1 1/4 φλ. …
Από την Ναταλία Τσουλγουνίδου ,½ κ. σοκολάτα κουβερτούρα 250 γρ. γάλα ½ κ. φυτική σαντιγύ Morfat Creamy ½ κ. λευκή …
Υλικά : Για το παντεσπάνι : 225 γρ. μαργαρίνη 220 γρ. ζάχαρη 425 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 …
Πολύ εμφανίσιμη και ιδιαίτερη τούρτα.