Τυρόπιτα Ζεματιστή με Μαγιά – Λισνάτα
Για το φύλλο 380 ml χλιαρό γάλα 2 αυγά 700-800 αλεύρι 1/4 κ. γ αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη 1 φακελάκι …
Για το φύλλο 380 ml χλιαρό γάλα 2 αυγά 700-800 αλεύρι 1/4 κ. γ αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη 1 φακελάκι …
Δεν ξέρω πως αλλιώς να την χαρακτηρίσω την συγκεκριμένη πίτα. Έχει πολλά αυγά πολλές θερμίδες αλλά τι να σας πω …
Ήρθε η ώρα να φτιάξουμε τυρόπιτα . . . Μια γευστική τυρόπιτα με λίγα υλικά, εύκολη και γρήγορη!! Είναι η …
Υλικά Για την γέμιση 5 κ.σ ελαιόλαδο 5 κ.σ αλεύρι 500 γρ γιαούρτι 250 ml γάλα 2 αυγά 400 γρ …
Υλικά : 1 πακέτο φύλλο κρούστας 200 γρ βούτυρο τυρί φέτα μυζήθρα ανάλατη και άπαχη ανθότυρο 3 αυγά. Έκανα και …
Σούπερ γευστική και απολαυστική !!!
Αυτή η τυρόπιτα είναι πολύ νόστιμη , χορταστική και με μια σαλάτα τέλειο γεύμα !!!
Ζαγορίτικη αλευρόπιτα – τυρόπιτα χωρίς φύλλο στο τσακ μπαμ νοστιμότατη !!
Πολύ εύκολη και ωραία τυρόπιτα !!!
Η τυρόπιτα είναι ίσως η πιο αγαπημένη πίτα μικρών και μεγάλων. Εμείς σας έχουμε μία συνταγή για την τυρόπιτα της …
υλικά 6 φύλλα για πίτα 800γρ ξινομυζήθρα 300γρ ανθότυρο 100γρ φέτα πιπέρι 60γρ βούτυρο 60γρ αλεύρι 500ml γάλα ελαφρύ 1 …
Υλικά συνταγής για το φύλλο 500γρ. αλεύρι περίπου λίγο αλάτι 1κ.σ. ελαιόλαδο 1κ.σ. ξύδι νισεστές όσο χρειαστεί νερό όσο πάρει …
Υλικά Για τη ζύμη 350 γρ. αλεύρι 250 γρ. γιαούρτι 100 γρ. βούτυρο παγωμένο σε κομματάκια 2 κ. γλ. Baking …
Τυρόπιτα με χειροποίητο φύλλο αφρός! 1,5 κιλά αλεύρι 500 γρ. βιτάμ +500 γρ. βιτάμ 6 αυγά 1 κιλό γιαούρτι 1 …
Για το φύλλο 400 γρ. Αλεύρι 1 αυγό Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι- πιπέρι Λίγο νερό. Για τη γέμιση 1/2 κιλό φέτα …
ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 1/2 κιλό αλεύρι 1 κτγ αλάτι 2 κτΣ ξύδι 1/2 κτγ μαγιά ξερή 1 κούπα νερό …
Έχω ανεβάσει πολλές πίτες αυτή όμως ξεπερνά κάθε προσδοκία. Έχει βέβαια λίγο φασαρία γιατί πρώτα ψήνουμε τα φύλλα και έπειτα …
Μία ακόμη συνταγή για τυρόπιτα θα σας προτείνω σήμερα. Μια τυρόπιτα όμως όχι ότι κι ότι. Αφράτη στη γέμιση της, …
Μια πολύ εμφανίσιμη πίτα με δύο διαφορετικές γεμίσεις με σφολιάτα ή σπιτικό ζυμαράκι.
Αυτό που κάνει την σημερινή πίτα ξεχωριστή, είναι η ζύμη της.Εξαιρετικά αφράτη μιας και χρησιμοποιούμε μαγιά στα υλικά της, αλλά …