Σιμιγδαλένιος χαλβάς γεμιστός με κρέμα Παρλιάρου
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στη χαμηλότερη δυνατή βαθμίδα και …
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στη χαμηλότερη δυνατή βαθμίδα και …
Σιμιγδαλένιος, ζουμερός χαλβάς με ολόκληρα πορτοκάλια!
Υλικά 1 πακέτο 500 γραμ σιμιγδάλι χονδρό 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο 1 μικρό πακετάκι τρούφα περίπου 1 κούπα τσαγιού 3 ποτήρια …
Μια συνταγή της Μυρσίνης Λαμπράκη για σιμιγδαλένιο ,ζουμερό χαλβά! 1 lt νερό 3 πορτοκάλια ολόκληρα αλεσμένα 1 κιλό ζάχαρη (έβαλα …
ΥΛΙΚΑ 1 ποτήρι λάδι σπορέλαιο 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό 3 ποτήρια ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 1 φλυτζάνι στιμμένα πορτοκάλια 2 …
Υλικά 300 γραμ. βούτυρο φρέσκο 350 γραμ. σιμιγδάλι χοντρό 100 γραμ. αμύγδαλα καθαρισμένα 450 γραμ. ζάχαρη άχνη 600 γραμ. γάλα …
Υλικά300 γρ. βούτυρο φρέσκο350 γρ. σιμιγδάλι χοντρό100 γρ. αμύγδαλα ξασπρισμένα450 γρ. ζάχαρη άχνη600 γρ. γάλα180 γρ. κρέμα γάλακτος1 κουταλάκι βανιλίνη …
Υλικά 300 γρ. βούτυρο φρέσκο 350 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 100 γρ. αμύγδαλα καθαρισμένα 450 γρ. ζάχαρη άχνη 600 ml. γάλα …