Ινδικός Χαλβάς με Σιμιγδάλι και Κάρδαμο – Sooji Halwa
ασία ινδία 9 …αυτή την ονομασία το γνωρίζουμε κι εμείς…
ασία ινδία 9 …αυτή την ονομασία το γνωρίζουμε κι εμείς…
Σιμιγδαλένιος, ζουμερός χαλβάς με ολόκληρα πορτοκάλια!
Μια συνταγή της Μυρσίνης Λαμπράκη για σιμιγδαλένιο ,ζουμερό χαλβά! 1 lt νερό 3 πορτοκάλια ολόκληρα αλεσμένα 1 κιλό ζάχαρη (έβαλα …
Μοσχοβολιστό και σιροπιαστό γλύκισμα με σιμιγδάλι, αμύγδαλα τριμμένα, κανέλα και φρέσκο βούτυρο.
Υλικά 300 γραμ. βούτυρο φρέσκο 350 γραμ. σιμιγδάλι χοντρό 100 γραμ. αμύγδαλα καθαρισμένα 450 γραμ. ζάχαρη άχνη 600 γραμ. γάλα …
Υλικά300 γρ. βούτυρο φρέσκο350 γρ. σιμιγδάλι χοντρό100 γρ. αμύγδαλα ξασπρισμένα450 γρ. ζάχαρη άχνη600 γρ. γάλα180 γρ. κρέμα γάλακτος1 κουταλάκι βανιλίνη …
Ο πολίτικος σιμιγδαλένιος χαλβάς σε αντίθεση με τον χαλβά που βγαίνει σε φόρμα, γίνεται σπυρωτός και σερβίρεται με την κουτάλα …
Υλικά 300 γρ. βούτυρο φρέσκο 350 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 100 γρ. αμύγδαλα καθαρισμένα 450 γρ. ζάχαρη άχνη 600 ml. γάλα …
1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΗΛΙΑΕΛΑΙΟ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ 4 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗΖΑΧΑΡΗ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ 3 …