Ψωμί Πογάτσα
Θα μοιραστώ μαζί σας μια συνταγή της φίλης μου της Νίνας, ένα μοναδικό ψωμί. Στην Φλώρινα το λένε και Πογάτσα, …
Θα μοιραστώ μαζί σας μια συνταγή της φίλης μου της Νίνας, ένα μοναδικό ψωμί. Στην Φλώρινα το λένε και Πογάτσα, …
#Πρωινό…
Το καζατιέλο (casatiello) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά παρασκευάσματα στην γειτονική μας Ιταλία. Προέρχεται απο την ναπολιτάνικη κουζίνα …
180 ml. φρέσκο γάλα 2 αυγά 30 γρ. μέλι ή αγαύη 40 γρ. αλεύρι ταπιόκας 100 γρ. κινόα 5 γρ. …
Η … “παραγωγή” φέτος σε αχιβαδούλες ήταν αρκετά μεγάλη (καθαρή “γενοκτονία” στη πραγματικότητα). Έπρεπε λοιπόν να βρω και άλλους τρόπους …
Αυτό το ψωμάκι το είχα βρει εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν είχα βρει την ευκαιρία να το φτιάξω. Η …
Μια από τις αγαπημένες μου συνήθειες του Πάσχα, είναι να φτιάχνω το πασχαλινό μας ψωμί. Μια συνήθεια που κρατώ εδώ …
Ψωμι με τραχανα και κεφαλοτυρι αφρατα τρυφερα ψωμακια με αρωμα τραχανα Ηθελα εδω και πολυ καιρο να φτιαξω αυτα τα …
Υλικά 1 φακ. μαγια 1 φλ.τσ. χλιαρο νερό 250 ml λεμονάδα με ανθρακικό 2 αυγά 1 κιλό αλεύρι περίπου 1 …
Υλικά 500 γρ. αλευρι ντίνκελ (Dinkel) 200 γρ. καρότα 1/2 κουταλάκι σόδα 1 κουταλιά γεμάτη μπεικιν 2 κουταλάκια αλάτι 350 …
Νόστιμο και εμφανίσιμο ψωμί!
Ένα απρόοπτο κουλούρι με πολύ νόστιμη γεύση!
Μια συνταγή για ψωμί εντελώς φθινοπωρινή, που χρησιμοποιεί τα τελευταία κολοκυθάκια της εποχής και τα φρέσκα καρύδια που μαζεύονται αυτούς …