Ζύμη ψωμιού για γεμιστούς μεζέδες
www.chefoulis.gr
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 600 γρ κοσκινισμένο Μαγιά νωπή 50 γρ ή ξερή 40 …
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 600 γρ κοσκινισμένο Μαγιά νωπή 50 γρ ή ξερή 40 …
Τα παραδοσιακά πασχαλινά ψωμιά της Κρήτης δεν είναι τα τσουρέκια με τη μορφή και τη διαδικασία που τα φτιάχνουμε σήμερα. …
Υλικά 500 γρ. αλευρι ντίνκελ (Dinkel) 200 γρ. καρότα 1/2 κουταλάκι σόδα 1 κουταλιά γεμάτη μπεικιν 2 κουταλάκια αλάτι 350 …