Ψωμί Πογάτσα
Θα μοιραστώ μαζί σας μια συνταγή της φίλης μου της Νίνας, ένα μοναδικό ψωμί. Στην Φλώρινα το λένε και Πογάτσα, …
Θα μοιραστώ μαζί σας μια συνταγή της φίλης μου της Νίνας, ένα μοναδικό ψωμί. Στην Φλώρινα το λένε και Πογάτσα, …
Και αυτή την φορά κατάφερα να κάνω ένα σούπερ αφράτο ψωμάκι για το οποίο είμαι αρκετά περήφανη έχω να σας …
Ήταν και η τέλεια αφορμή να δοκιμάσω τη φόρμα Treccia της Silikomart. Έδωσε το τέλειο σχήμα στο ψωμάκι μου. Λες …
Αυτό το αρωματικό ψωμί με δεντρολίβανο πρέπει να το δοκιμάσετε!
Έφτιαξα έτσι ένα ψωμί που φούσκωσε όμορφα χωρίς να στεγνώνει και διατηρήθηκε αφράτο και μαλακό. Λίγο ξύσμα λεμονιού έδωσε άρωμα …
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 600 γρ κοσκινισμένο Μαγιά νωπή 50 γρ ή ξερή 40 …
Σηκώνει παραλλαγές και εμπλουτισμό ανάλογα με τα γούστα μας και στην απλή μορφή του είναι οικονομική συνταγή! Το μόνο που …
Πόσο καιρό είχαμε να κάνουμε γκούλας! Και πόσο μας αρέσει!!! Είναι άλλο ένα από αυτά που εγώ λέω “χουχουλιάρικο” φαγάκι! …
Το αγαπημένο μου! Τόσο αφράτο και νόστιμο, τόσο μυρωδάτο! Χωρίς καθόλου ζύμωμα και ιδιαίτερο κόπο, έχετε υπέροχο σπιτικό ψωμάκι φτιαγμένο …
Ένα γιορτινό ψωμί που φτιάχνεται παραδοσιακά τα Χριστούγεννα από την κουζίνα της Τσεχίας, εντυπωσιακό στην εμφάνιση, καθώς 3 πλεξούδες ζύμης …