Ζύμη ψωμιού για γεμιστούς μεζέδες
www.chefoulis.gr
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 600 γρ κοσκινισμένο Μαγιά νωπή 50 γρ ή ξερή 40 …
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 600 γρ κοσκινισμένο Μαγιά νωπή 50 γρ ή ξερή 40 …
Τα παραδοσιακά πασχαλινά ψωμιά της Κρήτης δεν είναι τα τσουρέκια με τη μορφή και τη διαδικασία που τα φτιάχνουμε σήμερα. …
Υλικά 2 φλ. τσαγιού αλεύρι σκληρό για ψωμί 1¾ φλ. τσαγιού αλεύρι ολικής άλεσης 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ1 κ.σ. ζάχαρη1 …