Ζύμη ψωμιού για γεμιστούς μεζέδες
www.chefoulis.gr
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 600 γρ κοσκινισμένο Μαγιά νωπή 50 γρ ή ξερή 40 …
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 600 γρ κοσκινισμένο Μαγιά νωπή 50 γρ ή ξερή 40 …
Η δική μου συνεισφορά στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης:’Ενα πολύ-πολύ νόστιμο και μυρωδάτο ψωμάκι, που το βάζουμε στο κέντρο του τραπεζιούκαι ο …
Πόσο καιρό είχαμε να κάνουμε γκούλας! Και πόσο μας αρέσει!!! Είναι άλλο ένα από αυτά που εγώ λέω “χουχουλιάρικο” φαγάκι! …
Ένα ψωμί καταπληκτικό… αφράτο, ελαφρώς …παραδοσιακό, φτιαγμένο με ‘κείνο το κατακίτρινο σκληρό αλεύρι που το βλέπεις στα χέρια σου και …