75
Υλικά
- προζύμι 130 γρ
- αλεύρι 350 γρ
- αλεύρι σκληρό 150 γρ
- βύνη 5 γρ
- γάλα φρέσκο 325 γρ
- ελαιόλαδο 25 γρ
- αλάτι 15 γρ
Ακόμη μία συνταγή γιά φοκάτσα, με υπέροχη, αφράτη ψίχα και τραγανή κόρα! Το μυστικό γιά την αφράτη ζύμη είναι βέβαια το γάλα; Με τις δόσεις της συνταγής, μπορείτε να φτιάξετε μία μεγάλη φοκάτσα, 2 μικρότερες (όπως έκανα εγώ) αλλά και μικρά φοκατσάκια, τα οποία είναι τέλεια για μπουφέ!
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com