318
Υλικά
- προζύμι 100 γρ
- αλεύρι σκληρό 50 γρ
- βύνη 5 γρ
- αλεύρι σκληρό 250 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- αλάτι 10 γρ
Πιστεύω ότι ένα ωραίο, φουσκωτό ψωμί με τραγανή κόρα και μεγάλες τρύπες στο εσωτερικό του, είναι το όνειρο κάθε εραστιέχνη που φτιάχνει ψωμί! Οταν δε δουλεύει κάποιος με το φυσικό προζύμι, που σίγουρα, αν δεν γνωρίζει πως να το χειριστεί, είναι πιό δύσκολο να φτάσει σε τέτοιο αποτέλεσμα, η χαρά της επιτυχίας είναι διπλή.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com