Υλικά για 4 άτομα• 2 φλιτζ. καστανό ρύζι• 350 γραμμ. κολοκύθα κομμένη σε κύβους• 3 σκελίδες
Συνταγές από το meletw-syntages.blogspot.com
-
meletw-syntages.blogspot.com
-
Υλικά για 4 άτομα• 4 γλωσσες• αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι• 1 φύλλο δάφνης• 4 κόκκους πιπέρι• 8 κλωναράκια φρέσκο καρότα, …
-
Η κάπαρη αποτελεί μία από τις γαστριμαργικές απολαύσεις της Μεσογείου, που συναντάται από την Τουρκία μέχρι την Ισπανία και καταναλώνεται …
-
Υλικά:1 κιλό γάβρο (ή σαρδέλα)αλάτι χοντρόξύδι 4-5 σκελίδες…
-
Kόστος: 3,50 € / ατομο, Προετοιμασία: 15΄, Ψήσιμο: 15΄ Υλικά (για 4 άτομα):1 κιλό γαύρος, καθαρισμένος6σκορδα (το λευκό και το …
-
Με αυτό τον τρόπο διατηρούνται για πολύ καιρό, έτοιμες να τις χρησιμοποιήσουμε όποτε θέλουμε να ετοιμάσουμε μεζεδάκια.Προετοιμασία: 2 – 3 …
-
Κόστος: 2 € / ατομο, Προετοιμασία: 20΄, Μαγείρεμα: περίπου 40΄Υλικά (για 6 άτομα)τα μπουκετάκια από 1 μεγάλο σελινόριζα, σε κομμάτια200 …
-
Υλικά για 4 άτομα:20 κολοκυθάκια, κατά προτίμηση βιολογικά, κομμένα στο μαντολίνο σε λεπτές φέτες κατά μήκος1 κονσέρβα τόνος διατηρημένος σε …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Το σουσάμι – ένα προϊόν που οι αρχαίοι Έλληνες όπως και οι υπόλοιποι λαοί της Μεσογείου χρησιμοποιούσαν στην καθημερινή τους …
-
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ200 γραμμ. ντοματίνια, πλυμένα και κομμένα στη μέση1 φρέσκοδυόσμου, ψιλοκομμένααλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι3-4 κ.σ. ελαιόλαδο1 κ.γ. σουσάμι, καβουρδισμένοΕΚΤΕΛΕΣΗΒράζουμε …
-
Υλικά:1 κιλό ντομάτες μέτριες250 γρ. αλμυρή φέτα1 μέτρια σελινόριζαμαϊντανόπιπέριξίδιλάδιαλάτι Καθαρίζετε και κόβετε σε μικρά κομματάκια το σέλινο και το βράζετε …
-
Υλικά για 4 άτομα250 γραμμ. πένες1 μικρό καρότο, ψιλοκομμένο1 κλαράκι σέλερι ή σέλινο ψιλοκομμένο80 γραμμ. μπέικον, σε κυβάκια4 κ. σούπας …
-
1 κιλό σαλάχι (αν φτερό είναι πολύ μεγάλο το κόβουμε σε φέτες)Λάδι για το τηγάνισμααλάτι, πιπέριαλεύρι (η κουρκούτι) για το …
-
½ κιλό κουκιά φρέσκα½ κιλό αρακά φρέσκο1 μικρό καρότα7 κ. σ. λάδιαλάτιπιπέριΚαθαρίζουμε τα κουκιά και τον αρακά, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. …
-
Μια υπέροχη συνταγή από aromacooking !Υλικά για ३ μικρά μπολάκια:Βάση: βάζουμε σε κάθε μπολ 3 κουταλάκια του γλυκού νιφάδες βρώμης, …
-
Η αγκινάρα προέρχεται από τη Βόρεια Αφρική, από όπου και πέρασε στην αρχαία Ελλάδα και τη Ρώμη. Οι αρχαίοι πολιτισμοί …
-
Υλικά:8 καρδιές λεμόνια (και κατά προτίμηση βιολογικά) και λίγο από το ξύσμα τους1/2 ποτήρι κρασιού λευκό ξηρό βερμούτ1 μικρό ξερό …
-
Η φράουλα το πιο αφροδισιακό φρούτο στις μέρες μας! Ωστόσο σταφύλια, κυδώνια και ξηροί καρποί ήταν αυτά που συνιστούσαν οι …
-
Αφροδισιακή σαλάτα από σεφ Nick the Greek που εφτιαξε ο Ορέστης-πιλότος στο Love Bites φράουλες κομμένες σε λεπτές φέτες (η …
-
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ • 2 κ. σ. ελαιόλαδο • 2 κ. γλ. καρότα χοντροτριμμένα • 140 γραμμ.