Ινδικός Χαλβάς με Σιμιγδάλι και Κάρδαμο – Sooji Halwa
ασία ινδία 9 …αυτή την ονομασία το γνωρίζουμε κι εμείς…
ασία ινδία 9 …αυτή την ονομασία το γνωρίζουμε κι εμείς…
Υλικά – ½ φλ. ελαιόλαδο – 1 ½ φλ. σιμιγδάλι χοντρό – ½ φλ. αμύγδαλα ασπρισμένα – 2 φλ. ζάχαρη …
Ψυχοσάββατα στην εκκλησιαστική μας παράδοση υπάρχουν δύο. Το ένα είναι το Σάββατο προ των Απόκρεω και το δεύτερο, το Σάββατο …
Το pampepato, pampapato ή panpepato είναι ενα παραδοσιακό γλυκάκι, που το συναντάμε στην Κεντρική και Βόρεια Ιταλία (στην Sabina, Ciociaria, …
Ένας χαλβάς κάπως διαφορετικός με χυμό πορτοκαλιού, σταφίδες και κουκουνάρι!
Για ένα σωστό πρωινό ξεκίνημα και απογευματινό σνακ, φτιάξαμε το δικό μας μούσλι δημητριακών, φρούτων και ξηρών καρπών…με τα αγαπημένα …
Καλημέρα σας!Τα σχολεία αρχίζουν και τελειώνει η νιρβάνα (κλάψ….) του καλοκαιριού! Πάμε βέβαια για μπανάκια ακόμα όσο μας επιτρέπει …
Υλικά συνταγής 2 φλιτζ. σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζ. ηλιέλαιο 2½ φλιτζ. ζάχαρη ½ φλιτζ. σταφίδες ξανθές 4 φλιτζ. νερό 1 …
Κόλλυβα φτιάχνουμε τα τρία Ψυχοσάββατα του Τριωδίου και το Σάββατο πριν την Κυριακή της Πεντηκοστής. Εκτός από αυτές τις μέρες, …
Η συνταγή φαίνεται λίγο μακάβρια αλλά καλό είναι να γνωρίζει ο κόσμος πως γίνονται τα σωστά κόλλυβα. Προς ανάμνηση των …