ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
Βασική αρχή για το κρέας απο κυνήγι είναι ότι πρέπει να μαριναριστεί για αρκετές ώρες, ώστε να γίνει μαλακό και …
Βασική αρχή για το κρέας απο κυνήγι είναι ότι πρέπει να μαριναριστεί για αρκετές ώρες, ώστε να γίνει μαλακό και …
3 κιλά αγριογούρουνο κομμένο σε μερίδες 1 κιλό κρεμμύδια για στιφάδο 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα 1 κουτί σάλτσα ντομάτας αλάτι …
Απιστευτα ωραιο κρεας το αγριογουρουνο,μαριναρισμενο,και καλομαγειρεμενο με μπολικα μυρωδικα…ουισκι και πετιμεζι δινουν το τελειο γευστικο αποτελεσμα και ιδανικο για το …
,1½ κιλό αγριογούρουνο χωρίς κόκκαλο 3-4 καρότα 3 κρεμμύδια ξερά 1 κλων. σέλερι 4-5 σκελ. σκόρδο 2 κ.σ. μαϊντανό 2-3 …
Υλικά 1 – 2 κιλά αγριογούρουνο (κατά προτίμηση από μπροστινό μπούτι) 2 – 3 σκελίδες σκόρδο 1 – 2 κιλά …
Η πλέον παραδοσιακή συνταγή για μαγείρεμα κυνηγιού.
Eκτός από καταπληκτικό στιφάδο, το αγριογουρουνάκι μας έγινε και καταπληκτικό στη γάστρα.
θα χρειαστούμε: 1,5 κιλό αγριογούρουνο 1 ποτ. χυμό ντομάτας 1 κουτ. πελτέ ντομάτας 1 κουτ. πελτές ροδιού 3 μπαχάρι 1 …
Για όλους όσους δεν τους αρέσει η Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα… Υλικά: 2 kg αγριογούρουνο, 4 τεμάχια κρεμμύδια φρέσκα, 1 τεμάχιο καρότο, …
Από τον Ανδρέα Γαβρή ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα) 1 κ. αγριογούρουνο σε μερίδες 750 γρ. δαμάσκηνα ξερά χωρίς κουκούτσι 180 …