Μοσχάρι λεμονάτο, μυρωδάτο, εύκολο – χωρίς ρου
Ένα κλασικό, ελληνικό φαγητό, το φινετσάτο λεμονάτο μοσχάρι στα καλύτερά του. Είναι υπόξινο ή ρυθμιζόμενα ξινό (κατά πως μας αρέσει) …
Ένα κλασικό, ελληνικό φαγητό, το φινετσάτο λεμονάτο μοσχάρι στα καλύτερά του. Είναι υπόξινο ή ρυθμιζόμενα ξινό (κατά πως μας αρέσει) …
Το λεμονάτο, είναι από τα φαγητά, που αρέσουν στους περισσότερους και πιο πολύ στα παιδιά. Με την πηχτή σαλτσούλα του …
Εύκολο, γρήγορο και νοστιμότατο πιάτο! Μιά συνταγή που σας βγάζει ασπροπρόσωπες σε κάθε τραπέζι… είτε οικογενειακό είτε γιορταστικο!
Υλικά Μοσχάρι 1 κιλό Πατάτες 1 κιλό Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ μεγάλο ψιλοκομμένο Σκόρδο 3 σκελίδες ψιλοκομμένες Λευκό ή ροζέ …
1.200 γρ. μοσχάρι ποντίκι η χτένι σπάλας 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο χυμός …
Το πιο εύκολο και νόστιμο λεμονάτο! Άτομα:4, Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά, Χρόνος ψησίματος:2 ώρες, Κόστος:8 € ΥΛΙΚΑ : 4 μερίδες …
Την ημέρα της γιορτής του συντρόφου μου είπα να του φτιάξω κάτι αλλιώτικο, αν και τον έχω τρελάνει στα “αλλιώτικα”, …
Υλικά Μοσχάρι 1200 γρ Ελαιόλαδο 1 κούπα τσαγιού Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο Σκόρδο 3 σκελίδες Δάφνη 1 φύλλο Μπαχάρι 4 …