Πρασοτηγανιά, αυθεντικές γεύσεις για να ζεσταθούμε
ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr
Ένας από τους λόγους που μου αρέσει ο χειμώνας και το κρύο είναι επειδή μπορείς να μαγειρεύεις σχετικά βαριά φαγητά …
Ένας από τους λόγους που μου αρέσει ο χειμώνας και το κρύο είναι επειδή μπορείς να μαγειρεύεις σχετικά βαριά φαγητά …
Υλικά συνταγής 2 κιλά χοιρινή τηγανιά 3-4 πράσα 1 φλιτζ. κρασί λευκό ¾ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ρίγανη αλάτι πιπέρι
1 κιλό χοιρινό λαιμό 5 πράσα 2 κρεμμύδια ξερά 5 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης 5 κ.σ. μουστάρδα με μέλι θυμαρίσιο Kalamata …
ΥΛΙΚΑ: 600γρ. χοιρινό κομμένο σε μπουκιές (σπαλα η΄λαιμος) 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 πράσα κομμένα σε φέτες 1 πιπεριά πρασινη σε …
Υλικα 400 γρ. Χοιρινό (για τηγανιά) 2 πράσα Λίγο κρασί 100 γρ. τυρί Μετσόβου Αλάτι, πιπέρι Λεμόνι Λίγο αλεύρι…
1½ κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια -1 κιλό πράσα κομμένα σε ροδέλες -½ κιλό κεφαλοτύρι κομμένο σε κομματάκια -4-5 κουτ. …