ΧΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΓΙΕΝΤΙ
Χιουνκάρ μπεγιεντίΧιουνκάρ μπεγιεντί (τουρκ. hünkâr beğendi) ονομάζεται φαγητό της τούρκικης κουζίνας, το οποίο γίνεται με αρνίσιο ή μοσχαρίσιο κρέας και πουρέ από …
Χιουνκάρ μπεγιεντίΧιουνκάρ μπεγιεντί (τουρκ. hünkâr beğendi) ονομάζεται φαγητό της τούρκικης κουζίνας, το οποίο γίνεται με αρνίσιο ή μοσχαρίσιο κρέας και πουρέ από …
Μερακλίδικη καλοκαιρινή συνταγή για αρνάκι με φρέσκια ντομάτα, μελιτζάνες και τυριά.
Αφήνοντας το χοιρινό να μαγειρευτεί αργά στη σάλτσα τομάτας χτίζει μια βαθιά και πλούσια γεύση. Ττα ζυμαρικά (βίδες) ενσωματώθηκαν στη …
750 γραμμάρια μοσχαράκι για κατσαρόλα 3 μικρές μελιτζάνες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250 γραμμάρια τριμμένη ντομάτα 2 φύλλα δάφνης ελαιόλαδο πάπρικα …
Κεφτεδάκια με σάλτσα σήμερα αλλά χωρίς τηγάνισμα. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα όταν έφτιαχνα το συγκεκριμένο φαγητό πρώτα τηγάνιζα …
Υλικά (για τας κεμπάπ) 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή ελιά (σε θερμοκρασία δωματίου) * 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 πιπεριές …
“Η απόλαυση του σουλτάνου”
Υλικά Χοιρινό σπάλα 1 1/2 κιλό Μελιτζάνες 7 τεμ Πιπεριές πράσινες κέρατο 7 τεμ Πατάτες 4 τεμ Κρεμμύδι ξερό 1 …
Προετοιμασία: 15 λεπτάΜαγείρεμα: 50-55 λεπτά …