ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΥΚΩΜΕΝΟ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ 1 1/2 ΩΡΑ.ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ …
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΥΚΩΜΕΝΟ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ 1 1/2 ΩΡΑ.ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ …
Το Νεράντζι πολλοί το αποφεύγουν, και είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς, γιατί είναι πολύ πικρό. Όμως, τελικά, αν βάλεις …
. Έκανα και μαρμελάδα ροδάκινο (την αγαπημένη μας) και μαρμελάδα δαμάσκηνο φυσικά (που έγινε η αγαπημένη μας) αλλά είπα να …
Πήρα 3 μελιτζάνες, έτσι για να είμαι τουλάχιστον εξασφαλισμένη ότι αν δεν βγει κάτι καλό δεν θα έχω ξοδέψει μεγάλη …
Υλικά 700 gr βερίκοκα, καθαρό βάρος 180 gr Στέβια Truvia 1 πορτοκάλι, μεγάλο 1 κομμάτι τζίντζερ φρέσκο…
Υλικά 500 gr πορτοκαλια χυμό από 1 λεμόνι 1.4 λίτρο νερό 1.1 κιλό ζάχαρη…
Δύο αποχρώσεις πορτοκαλί και μία κόκκινομπεζ…τί μας δίνουν;;; Φυσικά, μια πεντανόστιμη μαρμελάδα!…
Η ψύχα του πορτοκαλιού, σε συνδυασμό με μήλα και αχλάδι, μας δίνει μια πολύ θρεπτική, αρωματική και νόστιμη μαρμελάδα, που …
Η μαρμελάδα εσπεριδοειδών (ή αλλιώς English marmalade) είναι φτιαγμένη με ποικιλία εσπεριδοειδών ή και μόνο με πορτοκάλια κι είναι καθαρά …
Η μαρμελάδα πορτοκάλι αλλιώς! Δυο συνεχόμενα post με πορτοκάλια, μπορεί να πηγαίνει πολύ, αλλά επειδή είναι στο τέλος τους είπα …
Φετος τα πορτοκαλια ηταν ιδιατερα νοστιμα και δεν μπορεσα να αντισταθω στον πειρασμο να φτιαξω και μαρμελλαδα. Για την κλασσικη …
Μια ιδιαίτερα αρωματική μαρμελάδα για να συνοδεύσει τα πρωινά μας.Υλικά2 μεγάλα πορτοκάλια χοντρόφλουδα1 περγαμόντο1 μεγάλο γκρέιπφρουτ (κατά προτίμηση ροζ)1 λεμόνιόση …
Θυμαστε την μαρμελλαδα belle Hélène? Καραμελλωμενα κομματια απο αχλαδι, βουτηγμενα μεσα σε λαχταριστη σοκολατα, φτιαγμενα με τις οδηγιες της μοναδικης …
Υλικά: 1 ½ κιλό πορτοκάλια ακέρωτα (κατά προτίμηση βιολογικά)2 λεμόνια ακέρωτα (κατά προτίμηση βιολογικά)200 γρ. ζάχαρη300 ml νερό½ κουταλάκι του …
Υλικά12 πορτοκάλια
Από το παρελθοντικό,εδώ και καιρό,αλλά νόστιμο Olive,προέρχεται αυτή η συνταγή. Κάτι ανάμεσα σε μαρμελάδα και άλειμμα. Με κέντρισε το κακάο,κι …
Κορόμηλα κόκκινα, μαβιά, πορτοκαλί ή πράσινα. Όποιο χρώμα κι αν έχουν τα κορόμηλα είναι πολύ γευστικά φρούτα για να καταναλωθούν …
Το άρωμα του πορτοκαλιού σε όλο του το μεγαλείο!
Τα ροδάκινα, ο πορτοκαλί καλοκαιρινός διατροφικός θησαυρός αποτελεί την πρώτη μας ύλη για να φτιάξουμε μια σπιτική μαρμελάδα που θα …