Γίγαντες στο φούρνο με μυρωδικά
Πεντανόστιμο φαγητό παντός καιρού! Χειμώνα – καλοκαίρι, σε νηστεία ή γιορτή, με κρέας ή μόνο του είναι από τα πιάτα …
Πεντανόστιμο φαγητό παντός καιρού! Χειμώνα – καλοκαίρι, σε νηστεία ή γιορτή, με κρέας ή μόνο του είναι από τα πιάτα …
Παραμύθι, μύθι, μύθι: Το κουκί και το ρεβίθι εμαλώνανε στη βρύση. Και περνάει η φακή και τα βάζει φυλακή. Και …
υλικά 500γρ φασόλια γίγαντες 1 κρεμμύδι ξερό 3-4 πράσα 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια 3-4 σκελίδες σκόρδο 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 μίνι …
Ένας πολύ ωραίος τρόπος για να μαγειρέψουμε τα ξερά φασόλια, είναι να τα κάνουμε βραστά, μαζί με σέσκουλα. Μαζί με …
Λιτό παραδοσιακό πιάτο με υπέροχο συνδυασμό γεύσης και αρωμάτων! Τα μαυρομάτικα φασολάκια είναι ένα από τα πιο πολύτιμα όσπρια από …
Μοιράζουμε τις ντομάτες παντού και τέλος περιχύνουμε με το λάδι και μισό φλιτζάνι από το ζουμί που βράσαμε τα φασόλια.Μπορείτε …
Υλικα 1 κιλο κουκια καθαρισμενα κομμενα και βρασμενα να κρατανε λιγο 1/2 ματσακι μαραθο 1/2 ματσακι δυοσμο 1/2 ματσακι μαϊντανο …
Για μένα είναι από τα κορυφαία φαγητά. Αν τα θέλουμε λίγο πιο ελαφριά, μπορούμε να τους αλλάξουμε δυο – τρία …
Αυτό το φαγητό είναι comfort food. Είναι πολύ θρεπτικό και τρώγεται εύκολα. Εμείς το απολαμβάνουμε γεμίζοντας ένα βαθύ πιάτο, και …
Τα όσπρια τα λατρεύω και πάντα ψάχνω νέους τρόπους για να τα απολαύσω. Να λοιπόν μια νέα εκδοχή των γιγάντων …
Τί να πρωτοπώ γι’ αυτή τη σούπα. Ότι είναι το χειμωνιάτκο βάλσαμό μου; Ότι με ζεσταίνει τις μέρες του ψοφόκρυου …
Καλοί μου φίλοι κι αναγνώστες μετά την “τεμπελιά” των εορτών πάλι εδώ με φαγητό παραδοσιακό Ελληνικό χωρίς κρέας, μη μου …
Εξακολουθώ να λατρεύω αυτή την καλοκαιρινή φασολάδα με μάραθο και τη μαγειρεύω όποτε βρω τρυφερό, καταπράσινο μάραθο. Χρωματικά και γευστικά …