Τάρτα με κρέμα αμυγδάλου & ρόδι
Δύσκολη, αλλά αξίζει. Του Πέτρου Εμμανουήλ
Δύσκολη, αλλά αξίζει. Του Πέτρου Εμμανουήλ
Υλικά 250 γρ. Αλεύρι 50 γρ. Άχνη 125 γρ. Βούτυρο 1 αυγό 15 γρ. Γάλα Λίγο αλάτι Για την κρέμα …
300 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο 150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1-2 αβγά 100 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 120 …
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η συνταγή ξεκίνησε πειραματικά, όμως είχε αίσιο και νόστιμο αποτέλεσμα. Το almond milk γενικά έχει …
Ζήτω ο βασιλιάς! Μια βασιλόπιτα που οι Γάλλοι κόβουν την ημέρα των Θεοφανείων και τρώνε μέχρι και τον Φεβρουάριο, δεν …
Υλικά:Για τη ζύμη 320 γρ. αλεύρι 200 γρ. βούτυρο, παγωμένο 4 κουταλιές κρύο νερό Ι/2 κουταλάκι αλάτι 1/2 κουταλάκι ζάχαρη …
Την κρέμα αμυγδάλου frangipane (φραντζιπάν) ήθελα εδώ και πολύ καιρό να την δοκιμάσω σε μία τάρτα. Η κρέμα frangipane, είναι …
Τα βερίκοκα που πήραμε στην λαϊκή είναι ό,τι πρέπει για μια τάρτα βερίκοκο με κρέμα αμυγδάλου. Μια υπέροχη συνταγή από …