Ροδακινόπιτα No.03
Υλικά : Για τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/8 λίτρο νερό περίπου 4 κουταλιές της σούπας …
Υλικά : Για τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/8 λίτρο νερό περίπου 4 κουταλιές της σούπας …
Υλικά Zύμη 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 185 γρ. βούτυρο αγελάδας, από το ψυγείο, τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια …
Για τη ζύμη της τάρτας 85 γρ. βούτυρο60 γρ. ζάχαρη2 αυγά330 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 φακελάκι βανιλέτα1 ½ κουταλάκι …
Υλικά Για την βάση Μαργαρίνη 2 κουταλιές της σούπας Ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας Αμύγδαλα φιλέ 1 κουτάλι της σούπας …
Τελεια ροδακινόπιτα, ευκολή , γευστική πάει και με παγωτό!! ΥΛΙΚΑ Υλικά για μία στρογγυλή φόρμα / ταψί διαμέτρου 26 ή …
Αφράτη ροδακινόπιτα με κεράσια και κρέμα βανίλια. Υλικά 150 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 4 αυγά 100 γρ ζάχαρη 150 …
Η διαδικασία της κομπόστας είναι απλή και με τον ίδιο τρόπο φτιάχνουμε κομπόστα ό,τι φρούτο θέλουμε, διαφοροποιώντας το χρόνο βρασίματος. …
Αυτήν την φορά είχα στο ψυγείο μου ροδάκινα, που δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, οπότε και δεν καταναλώθηκαν άμεσα, μία ρικότα …