Τάρτα πορτοκαλιού με βάση ελαιολάδου
www.cretangastronomy.gr
Το σημερινό γλυκό στην ουσία είναι μια σύγχρονη μορφή γαλατόπιτας με άρωμα πορτοκαλιού αλλά κατέληξε στη μορφή που βλέπετε λόγω …
Το σημερινό γλυκό στην ουσία είναι μια σύγχρονη μορφή γαλατόπιτας με άρωμα πορτοκαλιού αλλά κατέληξε στη μορφή που βλέπετε λόγω …
Υλικά για 8 ατομικές φόρμες ή για ταρτιέρα 25 εκ.: Ζύμη 250 γρ. αλεύρι μαλακό ή για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 10 …
Τα παιδιά θα τη λατρέψουν και οι μεγάλοι θα ξετρελαθούν. Ένα γλυκό που τελειώνει αμέσως!
Τάρτα με γκανάζ σοκολάτας και μπισκότο από τον Λουκάκο που πραγματικά αξίζει τον κόπο για όποιον είναι λάτρης της σοκολάτας!
Γλυκάκι κερνάμε σήμερα, για να είναι γλυκιά (όσο γίνεται) η εβδομάδα μας! Μια κρέμα καρύδας, πάνω σε μια νόστιμη βάση …