ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ, Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ! // LA PIZZA NAPOLETANA
Η σωστά φτιαγμένη και ψημένη πίτσα, πρέπει να αφήνει γεύση ψημένου, αλλά όχι καμμένου, η σάλτσα ντομάτας πρέπει να είναι …
Η σωστά φτιαγμένη και ψημένη πίτσα, πρέπει να αφήνει γεύση ψημένου, αλλά όχι καμμένου, η σάλτσα ντομάτας πρέπει να είναι …
Τα παντζερότι λοιπόν μοιάζουν με μικρά καλτσόνε και παρασκευάζονται από τα ίδια υλικά με την πίτσα : ζύμη ψωμιού και …
Το λαχματζούν ίσως πολλοί να το γνωρίζουν και απο την κυπριακή κουζίνα. Πρόκειται για παραδοσιακή πίτα με πικάντικη γέμιση απο …
Αφράτη ζύμη για δύο λατρεμένα εδέσματα!!!
Η λέξη πεϊνιρλί προέρχεται από την τουρκική λέξη peynirli που σημαίνει “με τυρί” (η λέξη peynir σημαίνει τυρί στα τουρκικά). …
Μια πολύ βολική συνταγή για πεϊνιρλί χωρίς μαγιά, που μειώνει στο μισό τον χρόνο παρασκευής τους. Ωστόσο είναι τόσο γευστικά, …