Μπούτια κοτόπουλο με πιπεριές και κρεμμύδια
Το κοτοπουλο μέσα απο αυτή την συνταγη σταματά να ειναι στεγνό και βαρετό. Δένει τέλεια με τις πιπεριές και τα …
Το κοτοπουλο μέσα απο αυτή την συνταγη σταματά να ειναι στεγνό και βαρετό. Δένει τέλεια με τις πιπεριές και τα …
Υλικά 1 κοτόπουλο 2 ξηρά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο ½ κιλό ξινόμηλα, καθαρισμένα και κομμένα 2 φλιτζάνια μπύρα 1 κουταλιά …
Υλικά συνταγής 2 μπούτια κοτόπουλο 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό κομμένο σε μεγάλες φέτες 1 μπύρα (καπνιστή κατά προτίμηση) 1 ποτήρι …
Παραδοσιακό μεξικάνικο πιάτο που αναδεικνύει την προσφορά της σοκολάτας!
Μπαρδουνιώτικα ή Βαρδουνιώτικα λέγονται κάποια χωριά στη Λακωνία και συγκεκριμένα στην Ανατολική Μάνη και στη Σπάρτη. Την συνταγή μου την …
Υλικά συνταγής 4 μπούτια κοτόπουλου 2 κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες 2 καρότα κομμένα ρε ροδέλες 2 ντομάτες κομμένες σε μεγάλα …
Υλικά: – 4 στήθη από κοτόπουλο καθαρισμένα και βρασμένα – 1 κρεμμυδάκι ξερό ψιλοκομμένο – 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη – …
Εύκολο,πεντανόστιμο και light!!!Τα αραδιάζουμε σε άδεια πλατιά κατσαρόλα που έχουμε πρώτα ζεστάνει καλά. Ένα τέταρτο πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο του …
Μελιτζάνες από τις γλάστρες μας!!! Φέτος στην ταράτσα ο κύρης του σπιτιού φύτεψε: πιπεριές (επιτέλους όχι καυτερές – δύο χρονιές …
Λεμονάτο κοτόπουλο στην κατσαρόλα ή στον φούρνο. Κλασικό, παλιό και αγαπημένο ελληνικό φαγητό που μαγειρεύεται εύκολα και γρήγορα.
Υλικά ½ κοτόπουλο 1 φλ. φρέσκο κόλυανδρο 5 σκελίδες σκόρδο 4 κ. σούπας ξύδι 6 κ. σούπας λάδι 2 κ. …
Υλικά 2 στήθη κοτόπουλο 4-5 καρότα 1 κρεμμύδι 1 κ. γλ. Κουρκουμά ½ κ. γλ. Κάρυ 1 κ. γλ. Πιπέρια …
Μια ξεχασμένη συνταγή του εστιατορίου “Ρένα της Φτελιάς”. Η γεύση του είναι εκπληκτική. φωτό: Παύλος Τσοκούνογλου υλικά για 5-6 άτομα …
Μια αρκετά γρήγορη συνταγή η οποία ενθουσίασε όλους τους φίλους μου. Είναι η πρώτη συνταγή μου και γι’ αυτό είναι …
…ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ (ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ) Eνα απο τα αγαπημενα μου πιατα που εφτιαχνε η μητερα μου …Τωρα τα υλικα που ολοι μας …
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρές μερίδες. Αυτό που οι παλιές νοικοκυρές αποκαλούσαν: “κόμπο τον κόμπο”. Δυο κομμάτια δηλαδή το μπούτι, …
Είναι εύκολο αλλά αρκετά καυτερό!
Ένας άλλος πολύ – πολύ αγαπημένος μου τρόπος μαγειρέματος του κοτόπουλου, είναι το λεμονάτο στην κατσαρόλα.