Μπιφτέκια γαλοπούλας
Υλικά Κιμάς γαλοπούλας 1 κιλό Φρυγανιά τριμμένη 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Αυγά 2 τεμ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ μεγάλο κομμένο …
Υλικά Κιμάς γαλοπούλας 1 κιλό Φρυγανιά τριμμένη 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Αυγά 2 τεμ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ μεγάλο κομμένο …
Κοτοπουλάκι και πάλι!Για σήμερα σας έχω φιλετάκια με μια πολύ ωραία σάλτσα γιαουρτιού που γίνεται στην στιγμή!Στην ουσία είναι η …
Υλικά Κιμάς από κοτόπουλο 800 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο τριμμένο Αυγά 2 τεμ Φρυγανιά τριμμένη 4 κουταλιές της σούπας …
Κοτόπουλο. Το κρέας νομίζω που προτιμάνε οι περισσότεροι. Οι τρόποι μαγειρέματος αμέτρητοι. Παρ’όλα αυτά, το κοτόπουλο είναι λιγάκι αδιάφορο ως …
Η τηγανιά αρέσει σε πολλούς είναι φαγητό σχετικά εύκολο και γρήγορο (καμιά φορά όχι και τόσο γρήγορο), συνήθως συνδυάζει κρέας …
Τα κρεατικά που ψήνονται μέσα σε λαδόκολλα γίνονται πολύ νόστιμα. Αν αργοψήνονται, ακόμα καλύτερα. Η λαδόκολλα βοηθάει να κρατήσει το …
Ένα ιδιαίτερο «ντύμα» για την αγαπημένη λιχουδιά μικρών και μεγάλων.
ΥΛΙΚΑ 4 μπουτακια κοτοπουλο 100γρ τριμμενη παρμεζανα 30γρ σουσαμι 4κσ ελαιολαδο 100γρ αλευρι για ολες τις χρησεις πιπερι,αλατιθυμαρι,ριγανη και παπρικα …
Από τον Chef Μιχάλη Ηρωγλίδη…