Παέλια με παγκάσιους και κοτόπουλο
Υλικά συνταγής 2 φιλέτα παγκάσιους 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο ½ σακκουλάκι μύδια καθαρισμένα 2 καλαμάρια σε ροδέλες 2 πιπεριές κόκκινες …
Υλικά συνταγής 2 φιλέτα παγκάσιους 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο ½ σακκουλάκι μύδια καθαρισμένα 2 καλαμάρια σε ροδέλες 2 πιπεριές κόκκινες …
Υλικά συνταγής 400γρ. ρύζι μακρύκκοκο 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλου 800γρ. κοτόπουλο μπούτι (χωρίς κόκκαλο) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πράσο ψιλοκομμένο …
Υλικά 300 γραμμάρια καλαμαράκια ψιλοκομμένα και καθαρισμένα 300 γραμμάρια γαρίδες καθαρισμένες 3 φλιτζάνια του τσαγιού κίτρινο ρύζι 6 φλιτζάνια του …
Από τον Βασίλη Ακρίβο Ημέρα προβολής 29/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 400 γρ. γαρίδες 300 γρ. …
Θα φτιάξετε τoν ζωμό σιγοβράζοντας 2-3 κιλά διάφορα θαλασσινά και καβούκια από αστακό, γαρίδες κλπ. για 40 λεπτά μαζί με …
Υλικά 2 μπούτια κοτόπουλο 60 ml. ελαιόλαδο 250 γρ. ρύζι 250 γρ. φρέσκες γαρίδες 250 γρ. κυδώνια 1 μεγάλο καλαμάρι …
Μυρωδάτη αγαπημένη συνταγή η παέγια ή παέλια με ευωδιές θαλασσινές και λαχανικά.
Αξιοποιήστε τα περισσεύματα του κοτόπουλου ή της γαλοπούλας και φτιάξτε σε πολύ λίγο χρόνο μια πεντανόστιμη παέλια.
Η Paella, χαρακτηριστικό πιάτο όλης της Ισπανίας, γεννημένο στην Βαλένθια, ξεκίνησε να φτιάχνεται όπως και η δική μας κακαβιά, με …