Τούρτα καρύδας σπέσιαλ !!!
ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΦΡΑΤΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΡΥΔΑΣ!!!
ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΦΡΑΤΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΡΥΔΑΣ!!!
Υλικά Παντεσπάνι 40 gr. αλεύρι φαρίνα 100 gr. ζάχαρη 4 αυγά 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν 1 βανίλια Σιρόπι 100 …
Υλικά για το παντεσπάνι • 5 αυγά •150γρ ζάχαρη •250γρ αλεύρι •1 βανίλια •1 πρέζα αλάτι •1 μπέϊκιν •2 κουταλιές …
ΕΎΚΟΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΉ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΠΟΛΎ ΓΕΥΣΤΙΚΉ!!! ΆΠΛΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΚΆΝΟΥΜΕ 10 ΚΡΕΠΟΥΛΕΣ ΈΤΣΙ ΤΟ ΜΕΊΓΜΑ:
Για το κέικ: 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 2 κούπες ζάχαρη 3 κούπες αλεύρι 250γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κ.σ. μπέικιν …
Η Τούρτα των Αγγέλων μοιάζει με φωτεινό όνειρο πασπαλισμένο με ζαχαρόσκονη!!!Φίλοι μου αγαπημένοι Χριστούγεννα σήμερα του 2016. Χρόνια Πολλά με …
Υλικά Για το παντεσπάνι 1 κγ. Μήλα 5 κ.σ. ζάχαρη 5 αυγά 5 κ.σ. ζάχαρη 5 κ.σ. αλεύρι 1 κ.γ. …
Την τούρτα αυτή την έχω στα κοιτάπια μου από μαθήτρια, την έκανα για πολλά χρόνια στα γενέθλια μου. Έχει υπέροχη …
Αφράτη τούρτα με γεύση φουντουκιού. 5 αυγά 125 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική 125 γραμμάρια αλεύρι κοσκινισμένο 170 γραμμάρια ζάχαρη 170 γραμμάρια …
ΥΛΙΚΑ: 6 αυγά 1 ποτήρι ζάχαρη 1 φακελάκι μπεικιν πάουντερ 1 κουτάλι ξύδι λευκό 1 ποτήρι αλεύρι 3 φακελάκια …
Νόστιμο και εμφανίσιμο γλυκό! 3 αυγά , 400 γρ ζάχαρη , 3 κ γ μέλι , 50 γρ βουτυρο , …
Υλικά Για την βάση: 125γρ. Βούτηρο 100γρ. Ζάχαρη 100γρ. Αλεύρι ¼ από το φακελάκι μπέικιν 2 μεγάλα αυγά Για την …
Όπως γίνεται αντιληπτό και από τον τίτλο, πρόκειται για μία τούρτα με κρέπες. Η συνταγή είναι του Παρλιάρου και πραγματικά …
Όπως πάντα πρόκειται για ένα ελαφρύ αλλά νόστιμο γλυκό .Ελαφρύ, αφράτο με λίγα αυγά ,ελαιόλαδο, και αρκετό γάλα.Ότι πιο απλό, …
Τούρτα με τις γεύσεις των αγαπημένων υλικών, τα οποία χαρακτηρίζουν τα μοναδικά Snickers. Φιστίκια, σοκολάτα και καραμέλα επάνω σε ένα …
Μια ρώσικη τούρτα την οποία έχω πάρει από μια ρωσίδα δασκάλα του μπαλέτου. Κάτι διαφορετικό σε γεύση από τις τούρτες …
Μια παλιά, παραδοσιακή συνταγή της γιαγιάς για να γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους. Ότι πρέπει και για όσους δεν τρώνε …
Διπλά σοκολατένια, διπλά και τριπλά αμαρτωλή λιχουδιά.Παρά την πολλή σοκολάτα και το κακάο οι γεύσεις και η υφή της αφήνουν …
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά. Όταν κάψει, ρίχνουμε σιγά-σιγά τη ζάχαρη, έτσι ώστε να αρχίσει να καραμελώνει. Όταν ρίξουμε …