Διαφορετική φασολάδα με μπέικον και λουκάνικο
Η φασολάδα, αποτελεί ένα από τα παραδοσιακά Ελληνικά φαγητά. Πέρα από τον κλασικό τρόπο όμως, μπορείτε να την φτιάξετε προσθέτοντας …
Η φασολάδα, αποτελεί ένα από τα παραδοσιακά Ελληνικά φαγητά. Πέρα από τον κλασικό τρόπο όμως, μπορείτε να την φτιάξετε προσθέτοντας …
Ένα απλό και φυσικά, αγαπημένο ελληνικό φαγητό γίνεται λίγο πιο πλούσιο αν προσθέσουμε λουκάνικα. Το συνιστώ για τις κρύες μέρες …
Μια λίγο διαφορετική φασολάδα θα μπορούσαμε να την πούμε, μινεστρόνε με φασόλια θα μπορούσαμε να την πούμε….. όπως και να …
Ο χειμώνας είναι η αγαπημένη μου εποχή, είναι η εποχή που τα όσπρια έχουν την τιμητική τους! Tα όσπρια, θεωρώ, …
200 γρ. άσπρα φασόλια 100 γρ. άπαχο ζαμπόν 2 χωριάτικα λουκάνικα 100 γρ. μπέικον 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδου λάδι …
Αν μας έχουν περισσέψει βλήτα βραστά, τα βάζουμε κι αυτά στο ιδιαίτερο αυτό σαλατοφαγητό…
Υλικά συνταγής μαγειρικής: 1 κιλό φασόλια ξερά 350 γρ. ψιλοκομμένα καρότα, σέλινο, κρεμμύδι 3-4 ντομάτες κόκκινες, ψιλοκομμένες…
υλικά για 4 άτομα 1/2 κιλό φασόλια ξερά (γίγαντες ή και μικρά) 2 μέτρια καρότα, κομμένα σε ροδέλες 1 μικρό …