Σιμιγδαλένιος χαλβάς γεμιστός με κρέμα Παρλιάρου
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στη χαμηλότερη δυνατή βαθμίδα και …
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στη χαμηλότερη δυνατή βαθμίδα και …
Υλικά συνταγής ½ ποτήρι ηλιέλαιο ½ ποτήρι βούτυρο λιωμένο 2 ποτήρια σιμιγδάλι 1 κουτί ζελέ φρούτων φράουλα ή ανανά 1 …
Υλικά συνταγής για το χαλβά ½ ποτήρι ηλιέλαιο ½ ποτήρι βούτυρο λιωμένο 2 ποτήρια σιμιγδάλι 1 ποτήρι αμύγδαλα λευκά για …
Υλικά 250 γρ. βούτυρο 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι 1 1/2 κούπα σιμιγδάλι ψιλό 4 αυγά 1 φακελάκι baking …
Ένας χαλβάς διαφορετικός, πολύ πολύ εύγευστος και αρωματικός.
Ο απλός κλασσικός σιμιγδαλένιος χαλβάς μπορεί να «μεταμορφωθεί» σ’ ένα υπέροχο γλυκό που ίσως δεν το έχετε έτσι φανταστεί, αν …
ΥΛΙΚΑ100 γρ βουτυρο100γρ ζαχαρη200γρ σιμιιγδαλι χοντρο30 γρ αμυγδαλοψυχα6αυγα1 ποτηρι γαλα2 κουτ σουπας μπεικιν παουντερ1κουτ σουπας κανελογαρυφαλλο30γρ κουκουναρι…