ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ
Φέτος την 25η Μαρτίου, εκτός απο τον κλασσικό τηγανητό βακαλάο, δικιμάσαμε ακόμη μια ιταλική συνταγή με βακαλάο μαγειρεμένο στην κατσαρόλα. …
Φέτος την 25η Μαρτίου, εκτός απο τον κλασσικό τηγανητό βακαλάο, δικιμάσαμε ακόμη μια ιταλική συνταγή με βακαλάο μαγειρεμένο στην κατσαρόλα. …
400-500 γρ. γλώσσα 50 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 2 φρέσκα κρεμμύδια ½ φλ. λευκό κρασί Χυμό & ξύσμα …
Υλικά 800 γρ. παστός μπακαλιάρος, ξαλμυρισμένος, κομμένος σε μεγάλες μπουκιές 1/2 κουτ. σούπας ξύσμα από ακέρωτο και κατά προτίμηση βιολογικό …
Από τον Chef Βασίλη Σικαλιά ,200 γρ. καλκάνι φιλέτο 1 ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός 1 κρεμμύδι ½ ματσ. μάραθο 1 …
Ο βακαλάος ή μπακαλιάρος είναι ψάρι του γένους Γάδος (Gadus) της οικογένειας των γαδιδών. Είναι ψάρι που εκτιμάται πολύ για …
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας που να λέει όχι στις πατατούλες γιαχνί; Τα παιδιά ειδικά πρέπει να κάνουν τούμπες! Τις …
Φτιάξτε το και με τσιπούρα ή φιλέτο γλώσσας.Εξαιρετικό!!!Ψήνουμε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς C, με αντιστάσεις πάνω …
Εμείς το έχουμε παράδοση σε κάθε εθνική εορτή να τρώμε μπακαλιάρο. Ένα ψάρι τόσο νόστιμο και θρεπτικό που σίγουρα αξίζει …
Πολύ νόστιμο ψάρι κατσαρόλας, αρκετά οικονομικό και σίγουρα χορταστικό.