Θράψαλα γεμιστά με τυριά
Τις προάλλες έπεσα πάνω σε κάτι θράψαλα “τούμπανο” που μόλις τα είδα, φάνηκε αδύνατο να τα προσπεράσω. Το ρύζι ήταν …
Τις προάλλες έπεσα πάνω σε κάτι θράψαλα “τούμπανο” που μόλις τα είδα, φάνηκε αδύνατο να τα προσπεράσω. Το ρύζι ήταν …
-Ένα πεντανόστιμο φαγητό και πολύ γρήγορο στην εκτέλεσή του!!! -Την κάπαρη αν δεν σας αρέσει μπορείτε να την παραλείψετε… Αλλά …
Συστατικά 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες 450γρ. μεσαίες γαρίδες, αποφλοιωμένες και καθαρισμένες 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένη ντομάτα …
Υλικά για 4 άτομα – 500 γρ. Καβούρια – 1 κουτί ξερό κολιαντρό – 1 κουταλάκι θυμάρι – 2-3 …
Σήμερα χρησιμοποιούμε ένα από τα αγαπημένα μας θαλασσινά, το χταπόδι, για να μαγειρέψουμε ένα φαγητό καταπληκτικό! Πρόκειται για συνταγή πανεύκολη, …
Σας αρέσουν τα θαλασσινά; Αφελής ερώτηση φυσικά… Ειδικά τα καλαμαράκια και ειδικότερα όταν είναι ολόφρεσκα! Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μαγειρευτούν, …
Από τον Chef Βαγγέλη Δρίσκα ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες) ½ κ. γαρίδες 4 σκελ. σκόρδο Χυμό & ξύσμα από 1 …
Ένας καταπληκτικός ουζο-τσιπουρο-μεζές! Υλικά 1 χταπόδι μεσαίου μεγέθους (φρέσκο ή κατεψυγμένο) Ξύσμα από ένα πορτοκάλι μικρό 2 κουταλιές της σούπας …