Κοτόπουλο φρικασέ με μανιτάρια
Το φρικασέ είναι η ενδιάμεση κατάσταση, η οποία περιλαμβάνει κομμάτια κρέατος να σωτάρονται για λίγο στην αρχή μέχρι να ροδίσουν …
Το φρικασέ είναι η ενδιάμεση κατάσταση, η οποία περιλαμβάνει κομμάτια κρέατος να σωτάρονται για λίγο στην αρχή μέχρι να ροδίσουν …
Με τη γεύση του παραδοσιακού φρικασέ πιο ελαφρύ και πολύ πολύ νόστιμο!
Μια από τις βασικές σάλτσες της γαλλικής κουζίνας είναι ικανή να μεταμορφώσει και το πιο απλό ψητό κρέας σε ξεχωριστό …
Ένα απλό πιάτο με ψητό κρέας τα βρίσκει στην κουζίνα με μια από τις βασικές Γαλλίδες σάλτσες. Το ζουμερό μοσχαρίσχιο …
υλικά 240γρ ξυνόγαλα 60γρ ελαιόλαδο 1 αυγό 500γρ φαρινάπ 400γρ ξινομυζήθρα 500γρ ανθότυρο μισό ματσάκι μυρώνια…
Μαρουντολμαδάκια με κιμά, σταρένιο τραχανά, διάφορα μυρωδικά και αρωματική σάλτσα αβγολέμονο στη γάστρα. Υπέροχο φαγητό και το χειμώνα και την …
Μεγάλη αγάπη οι σπιτικές πίτες!! Αγάπη που δεν κρύβεται! Με σπιτικό φύλλο ή με έτοιμο, είναι από τα φαγάκια που …