Σολομός με Πατάτες, Ψητά Σκόρδα & Σάλτσα Εστραγκόν
Και ήρθε η ώρα για το κυρίως πιάτο του εορταστικού μενού, που δεν είναι άλλο από έναν γευστικότατο σολομό με …
Και ήρθε η ώρα για το κυρίως πιάτο του εορταστικού μενού, που δεν είναι άλλο από έναν γευστικότατο σολομό με …
Στην τελευταία μας επίσκεψη στον ψαρά, προμηθευτήκαμε 2 μεγάλες ολόφρεσκες φέτες μαγιάτικο.Πρόκειται για ένα είδος φρικασέ , αλλά με 2-3 …
Το μικρό ασημένιο και λίγο στρουμπουλό -για τα κυβικά εκατοστά του- ψαράκι που γλυκίζει στο στόμα, η τόσο ωραία τόση …
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ, ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΥΛΙΚΑ1 φύλλο μπακαλιάρου παστού (1 κιλό, περίπου)Για το κουρκούτι: 2 φλιτζάνια του τσαγιού …
25η Μαρτίου έρχεται… η παράδοση κυριαρχεί και ο μπακαλιάρος με ένα πλήθος παραλλαγές κάνει την εμφάνισή του…Όσο θυμάμαι τον εαυτό …
Το πιάτο που προέκυψε ήταν ομολογουμένως εξαιρετικά νόστιμο, με πολλά αρώματα, και ταυτόχρονα ελαφρύ και υγιεινό! Το υλικό που κάνει …
Για μια ακόμα φορά το μενού μας είχε ψάρι! Και μάλιστα ήταν μεγάλο σε μέγεθος… Η σχάρα δεν το χώραγε …
Η πεσκανδρίτσα είναι ομολογουμένως ένα από τα ασχημότερα ψάρια που υπάρχουν! Παρόλη, όμως, την άσχημη εξωτερική της εμφάνιση είναι αναμφίβολα …
Ο μπακαλιάρος στην Κερκυραϊκή του εκδοχή…Μπακαλιάρος σε φέτες – 10 φέτεςΣκόρδο – 5 σκελίδεςΧυμό λεμονιού – από 1 1/2 λεμόνιΜαϊντανός …
750 γρ. μπαρμπούνια 60 ml. ελαιόλαδο 1 λεμόνι 30 γρ. αλεύρι 2 μικρές πατάτες 60 ml. γάλα μάραθος μαντζουράνα δενδρολίβανο …
Ο Δ. τις σαρδέλες ουτε να τις δεί ούτε να τις μυρίσει! Μια μέρα έφερε στο σπίτι μια ολόκληρη κάσα …
Η γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται …
Είναι μερικές φορές που πραγματικά δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθεί κάποιος με την κουζίνα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει …
Αφορμή για τη σημερινή ανάρτηση έγινε ένας μπακαλιάρος!!! Ναι ένας παστός μπακαλιάρος! Ένα ψάρι που, αν και το χρησιμοποιούμε πολύ, …
Νοστιμα μενταγιον φρεσκου σολωμου, σε νοστιμη πικαντικη σαλτσα μουσταρδας, αρωματισμενη με δεντρολιβανο. Γινεται γρηγορα και ευκολα στο τηγανι. Τα συνοδεψα …