Ψητό στα κάρβουνα με αυθεντική μαρινάδα
Απλά δοκιμάστε αυτή την μαρινάδα… Εκπληκτική!
Απλά δοκιμάστε αυτή την μαρινάδα… Εκπληκτική!
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 250γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125γρ. βούτυρο 1 αυγό 1 κ.γ. κοφτή αλάτι 3 …
Υλικά 1 1/2 κιλό κρέας χοντρό (ζυγούρι ή βετούλι) 1 1/2 κιλό κολοκυθάκια μικρά 2 πατάτες μεγάλες κομμένες για φούρνο …
Υλικά συνταγής 2 φύλλα σφολιάτας 2 κ.σ. σουσάμι για πασπάλισμα λίγη μαργαρίνη για επάλειψη για τη γέμιση 1 κιλό κρέας …
Ένα ορεκτικό και σαλάτα μαζί, πικάντικο και νόστιμο!
Η καταγωγή μου είναι από Κρήτη και η γιαγιά μου ήταν εκείνη που με μύησε στη τέχνη της μαγειρικής. Για …
Το αιώνιο πρόβλημα με το κρέας της σούβλας που αντιμετωπίζουμε συνήθως το Πάσχα με το άρνι ή και στα πανηγύρια …
Τη συνταγή αυτή την βρήκα στο τετράδιο μαγειρικής της μητέρας μου. Νομίζω πως είναι ένα από τα κλασικά φαγητά που …
500 γρ. νουντλ Καντόνας 250 γρ. κρέας, οποιοδήποτε είδος, κομμένο σε μπουκιές 1 μίσχος σέλερι ψιλοκομμένος 1 κρεμμύδι τεμαχισμένο 1/4 …
Ένα κυριακάτικο πιάτο εποχής! Αν η μακαρονάδα της προηγούμενης ανάρτησης είναι ένα πρόχειρο καθημερινό πιάτο, η σημερινή είναι μια από …
Τέλειες κροκέτες γεμιστές με ότι τραβάει η όρεξη μας! Υλικά Κρέας ψιλοκομμένο ή κιμάς ή κοτόπουλο – 1 1/2 φλυτζάνι …
Η τέλεια ιδέα για να ανακυκλώσετε το κρέας ή το κοτόπουλο που σας περίσσεψε και να το κάνετε σαν καινούριο …
Να μια ωραία ιδέα για να αξιοποιήσουμε το χθεσινό ψητό ή βραστό κοτόπουλο (ή άλλα κρεατικά). Υλικά όσο κρέας ή …
Νοστιμότατο φαγητό με αγαπημένες μνήμες το μοσχαράκι με τα φασολάκια στην κατσαρόλα…
Yλικά 2 μέτριες ντομάτες 100-150 γ.μ πολύ μικρά κολοκυθάκια 1-2 αυγά 1 φρέσκο κρεμμύδι 2 αγγούρια(ξυλάγγουρα κατά προτίμηση) 150 γρμ …
Νόστιμη, πικάντικη, όσο πρέπει, με χρώματα και γεύσεις, πλούσια γέμιση και τραγανό, σπιτικό, πανεύκολο φύλλο. Οικονομική, αν αξιοποιήσουμε μικρές ποσότητες …
Χρειάζεται αρκετή προετοιμασία και ώρες για να ψηθεί αλλά η αναμονή αμείβεται από τη μοναδική νοστιμιά του! Πρέπει όμως η …
Όταν η παράδοση συναντά τη gourmet γεύση, προκύπτει ένα από τα νοστιμότερα και πιο ιδιαίτερα φαγητά που μπορεί να γευτεί …
Ένα χειμωνιάτικο ροστό κατσαρόλας για να ξεγελάσουμε την παγωνιά.Υλικά:1 κιλό κρέας, από μπούτι, πλυμένο και στραγγισμένο 3-4 σκελίδες σκόρδου, χοντροκομμένες …
Το ζυγούρι, η προβατίνα, η γίδα είναι κρέατα σκληρά και πολλοί αποφεύγουν να να μαγειρέυουν. Για όσους όμως έχουν μεγαλώσει …