Ατομικά σουφλέ μπιζελιών
Υλικά 1 κιλό μπιζέλια 6 αυγά 4 κσ μέλι 2 κσ από βρασμένο γλυκό κρασί Λίγο λάδι 50 ml κρασί …
Υλικά 1 κιλό μπιζέλια 6 αυγά 4 κσ μέλι 2 κσ από βρασμένο γλυκό κρασί Λίγο λάδι 50 ml κρασί …
Υλικά 1,5 πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας σας 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο 1 1/2 φλιτζάνια σάλτσα πέστο (χρησιμοποιώ έτοιμη σάλτσα Pesto) 250 …
Τόσο απλή και τόσο μα τόσο νόστιμη, ό,τι πρέπει για τα φθινοπωρινά βράδια.
Υλικά συνταγής 2 φλυτζάνια ρύζι Uncle Ben’s 5 φλυτζάνια ζωμό κρέατος ή κότας αλάτι 6-7 φέτες ζαμπόν κομμένες σε μικρά κομματάκια 2 φλυτζάνια …
Υλικά 1 κρεμμυδάκι στιφάδου ή φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 500 γρ. μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες (η ουρά παραμένει αν θέλουμε) 1 κ. …
Υλικά 500 γρ. πένες ριγωτές 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες ή κατά τη γεύση 125 γρ. μπέικον κομμένο σε στενές λωρίδες …
Υλικά Σαλάτα : 1 παπάγια 1/2 ανανά 150 γρ. φρέσκα μπιζέλια 100 γρ. ζαμπόν Dressing : 3 κουταλιές της σούπας …
Μάλλον ασυνήθιστος συνδυασμός για την Ελληνική κουζινα. Η έμπνευση ήρθε παλι απο την Ιταλική κουζίνα και αφού δοκιμάσαμε τις πολύ …
Πρώτα απ ‘όλα, επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω τον Κρόκο Κοζάνης (Crocus Κοζάνης). Ο Κρόκος είναι ένα λουλούδι του οποίου …
Πρώτη φορά έκανα αυτήν την συνταγή. Είναι πανεύκολη και μπορώ να πω ότι άρεσε πάρα πολύ σε όλους…
Το χτένι του μοσχαριού προέρχεται από τη σπάλα, θεωρείται από τα τρυφερά κομμάτια της και τα σχετικά πλούσια σε συνδετικό …
Το μινεστρόνε ειναι μια σουπα που προερχεται απο την φτωχικη ιταλικη κουζινα (cucina povera). Τα βασικα του συστατικα ειναι τα …
1 λίτρο ζωμό λαχανικών 200 ml λευκό κρασί 8 φρέσκα κρεμμυδάκια 200 γρ. Φρέσκα μπιζέλια 60 γρ. βούτυρο 400 γρ. …
Τα αραντσινι θα μπορουσαμε να τα περιγραψουμε ως γεμιστες ρυζοκροκεττες. Η τραγανη και ξεροψημενη κρουστα τους κρυβει ενα σπυρωτο, κατακιτρινο …
125 γρ. βούτυρο 1/2 φλιτζάνι νερό 500 γρ. μπιζέλια 1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο μαρούλι 1 κ.γ. ζάχαρη …