Μοσχάρι λεμονάτο, μυρωδάτο, εύκολο – χωρίς ρου
Ένα κλασικό, ελληνικό φαγητό, το φινετσάτο λεμονάτο μοσχάρι στα καλύτερά του. Είναι υπόξινο ή ρυθμιζόμενα ξινό (κατά πως μας αρέσει) …
Ένα κλασικό, ελληνικό φαγητό, το φινετσάτο λεμονάτο μοσχάρι στα καλύτερά του. Είναι υπόξινο ή ρυθμιζόμενα ξινό (κατά πως μας αρέσει) …
Μία αλλαγή για σήμερα. Θα μαγειρέψουμε μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες, πολύ γρήγορα αλλά με μεγάλη νοστιμιά. Κόβεται σε λεπτές …
Το φιλέτο στρογγανόφ είναι κλασική ρώσικη συνταγή με σοταρισμένα κομμάτια μοσχαρίσιου φιλέτου και ξινή κρέμα που έχει διαδοθεί ανά την υφήλιo …
Υλικά Ψαρονέφρι 500 γρ Μανιτάρια Portobello 4-5 τεμ Κρεμμύδι 1τεμ μέτριο Σκόρδο 2 σκελίδες Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 …
To πιο φινετσάτο οσομπούκο είναι το αυθεντικό μιλανέζικο. Μαγική γεύση, χρώμα, άρωμα και άποψη. Παρουσιαστικό και εκτόπισμα αντιστρόφως ανάλογα του …
Το τηγανητό συκώτι είναι φαγητό της ώρας, που απαιτεί επιμέλεια στο τηγάνισμα για να μην παραψηθεί και μετά σκληρύνει, ενώ …
Συκώτι δυό μέρες πριν την Μεγάλη Εβδομάδα; Ε, ναι, γιατί όταν έχεις χαμηλό σίδηρο και ο γιατρός σου λέει “Ή …
Ένα θεσπέσιο, ελληνικό pot-au-feu με την πλούσια γεύση του αρνιού, τη γλύκα του πράσου, τη δροσιά της σελινόριζας, την βελούδινη …
Yλικά Κιμά μοσχαρίσιο – 1 κιλό περίπου Ρύζι καρολίνα – 2 φλυτζάνια του καφέ Κρεμμύδι ξερό – 1 Λεμόνια – …
Υλικά 250 γρ. κιμά χοιρινό 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 2 φλ. του καφέ ρύζι γλασέ ½ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο ½ …
Μετά τον κλασσικό τρόπο μαγειρέματος (μπορείτε να το διαβάσετε εδώ), έχουμε να σας προτείνουμε μία πιο σπέσιαλ πρόταση μαγειρέματος του …
Εκτός από τον κλασσικό τρόπο μαγειρέματος, έχουμε να σας προτείνουμε μία πιο σπέσιαλ πρόταση μαγειρέματος του γνωστού ελληνικού παραδοσιακού ζωντανού για …
Χοιρινά μπριζολάκια με υπέροχη σάλτσα από λεμόνι, βούτυρο και λευκό κρασί.
Συκώτι μοσχαρίσιο τηγανητό αφράτο με τραγανή κρούστα Το τηγανητό συκώτι είναι φαγητό της ώρας, θέλει όμως προσοχή στο τηγάνισμα, να …