Σαν παστίτσιο: κανελόνια με κιμά
foodjunkie.eu
Πολύς κόσμος το φοβάται το κανελόνι, ότι δεν θα ψηθεί και θα μείνει τραγανό. Τα καινούρια κανελόνια όμως είναι φτιαγμένα …
Πολύς κόσμος το φοβάται το κανελόνι, ότι δεν θα ψηθεί και θα μείνει τραγανό. Τα καινούρια κανελόνια όμως είναι φτιαγμένα …
Τα λαζάνια όμως είναι ένα σπιτικό ζυμαρικό με ρίζες από την αρχαία Ελλάδα και την Ρώμη, που το συναντάμε σήμερα …
Τα πιζάρεϊ ε φάζο (pisarei e faśö) είναι μία παλιά συνταγή που απαντάται κυρίως στην περιοχή της Πιατσέντζα. Τα υλικά …