Ριγκατόνι με σπανάκι και κοτόπουλο
Οδηγίες Καθαρίζουμε, πλένουμε το σπανάκι, το χοντροκόβουμε και το βάζουμε να στραγγίξει. Κόβουμε το στήθος κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια, το …
Οδηγίες Καθαρίζουμε, πλένουμε το σπανάκι, το χοντροκόβουμε και το βάζουμε να στραγγίξει. Κόβουμε το στήθος κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια, το …
Αυτή η μέρα με σημάδεψε. Κάτι τα κανελόνια –που στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κρέπες και χάρηκα, αλλά μετά μου …
Υλικά Ζυμαρικά φιογκάκια 1 πακέτο Σπανάκι 600 γρ Φρέσκα κρεμμυδάκια 3 τεμ Άνηθος 1 φλιτζάνι του καφέ Φέτα 150 γρ …
Τα λαζάνια όμως είναι ένα σπιτικό ζυμαρικό με ρίζες από την αρχαία Ελλάδα και την Ρώμη, που το συναντάμε σήμερα …
Υλικά :Για τις κρέπες (18 κρέπες):2 κούπες γάλα2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις3 αυγά2 κ.σ. ελαιόλαδο1/2 κ.γ. αλάτι1 κ.γ. …
Τα κανελόνια του Ποπάυ! Πεντανόστιμα και κάνουν τα παιδιά να φάνε σπανάκι. Η γεύση ξετρελαίνει ωστόσο και τους μεγάλους.
Πρόκειται για ένα είδος ραβιόλια, δηλαδή γεμιστά ζυμαρικά, φτιαγμένα με ζύμη εμπλουτισμένη με αυγά και πλούσια γέμιση με διάφορα υλικά. …
Υλικά (4 μερίδες): Για την ζύμη : 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι …
Υλικά (4 μερίδες): Για την ζύμη : 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι …
Υλικά: Για τη ζύμη : 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 αυγά, 50 γρ. βούτυρο, 1 κουτ.γλ αλάτι, …