Λαγάνα με προζύμι χωρίς ζύμωμα
Τι να μας πει τώρα η μπυρομαγιά. Τις βάλαμε τα γυαλιά. Σαν τι γεύση τη δική μου δεν υπάρχει. ήρθα …
Τι να μας πει τώρα η μπυρομαγιά. Τις βάλαμε τα γυαλιά. Σαν τι γεύση τη δική μου δεν υπάρχει. ήρθα …
Το penattone είναι ένα είδος γλυκού ψωμιού με καταγωγή από το Μιλάνο της Ιταλίας. Έχει σχήμα τρούλου με ύψος 12-15 …
Ένα ψωμάκι, ειδικά φτιαγμένο γι’ αυτούς που αγαπούν την ξεροψημένη κόρα και συνηθίζουν ν’ αφήνουν την ψίχα. Είναι εξαιρετικά γευστικό, …
Το προζύμι, ειδικά αυτό που προορίζεται για την παρασκευή Πρόσφορου (Λειτουργιάς), αλλά και ψωμιού, φτιάχνεται με νερό και βασιλικό, που …
Ψωμί με άρωμα γιαγιάς. Νόστιμο, τραγανό, ευωδιαστό, με χοντρό αλάτι, ρίγανη και σουσάμι, σκέτος πειρασμός για τους καλοφαγάδες.Ότι πρέπει για …
Ίσως άλλη ανάρτηση να περιμένατε αλλά θα περιμένετε λίγο ακόμη.Κι επειδή οι υποσχέσεις πρέπει να τηρούνται θα συνεχίσω με το …
Μετά από πολλέέέές αναβολές ήρθε η ώρα να φτιάξω κι εγώ προζύμι. Μια διαδικασία γνώριμη από τα παιδικά χρόνια μιας …