Τάρτες με αχλάδια και σοκολάτα
Υλικά για 8 ατομικές φόρμες ή για ταρτιέρα 25 εκ.: Ζύμη 250 γρ. αλεύρι μαλακό ή για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 10 …
Υλικά για 8 ατομικές φόρμες ή για ταρτιέρα 25 εκ.: Ζύμη 250 γρ. αλεύρι μαλακό ή για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 10 …
Μια τάρτα εποχής, μιας και οι φράουλες είναι στα φόρτε τους και γκανάζ, για τους λάτρεις της σοκολάτας. Θα γίνει …
Υλικά Για τη βάση: 150 γρ. βούτυρο αγελάδος 150 γρ. ζάχαρη άχνη 270 γρ. αλεύρι μαλακό 30 γρ. σκόνη κακάο …
Υλικά Ζύμη 250 γρ. αλεύρι μαλακό ή για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 10 γρ. κακάο, κοσκινισμένο 200 γρ. βούτυρο αγελάδας …
Δύσκολα ξεχνά κανείς την υπέροχη γεύση της σοκολάτας…Μια γεύση που σε γαληνεύει και σε κάνει να ονειροπολείς…Μεξικάνικα σοκολατένια cookies, νοστικότατα, …
Υλικά 125γρ. βούτυρο αγελάδες 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη 4 αυγά χωρισμένα 100γρ κακάο 1 φλ.τσαγιού γάλα χλιαρό 3 φλ. τσαγιού …
Υλικά Για το κέικ 380γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 300γρ. αλεύρι μαλακό 6 αβγά μέτρια 110γρ. βούτυρο αγελαδινό 165ml κρέμα γάλακτος 35% …