Τάρτα με γκανάζ σοκολάτας και φράουλες
Μια τάρτα εποχής, μιας και οι φράουλες είναι στα φόρτε τους και γκανάζ, για τους λάτρεις της σοκολάτας. Θα γίνει …
Μια τάρτα εποχής, μιας και οι φράουλες είναι στα φόρτε τους και γκανάζ, για τους λάτρεις της σοκολάτας. Θα γίνει …
Τα λεμόνια ειναι στην καλύτερη εποχή τους από δω και πέρα. Η τούρτα αυτή είναι αέρινη, ελαφριά, οικονομική και πάνω …
Μια πολύ ξεχωριστή κι αγαπημένη μου τυρόπιτα, που πιστεύω ότι θα σας αρέσει πάρα πολύ. Πρόκειται για μια κλασική χωριάτικη …
Αποφάσισα να προσθέσω ακόμη μία συνταγή με «μικρές» παραλλαγές από τη συνταγή της αγαπημένης μου chef Marisa Churchill η οποία …
Το Ελληνικό Χρέος στη Γαστρονομία σας εύχεται “Καλό φθινόπωρο” με μια αγαπημένη συνταγή για σπιτικά κριτσίνια, λαχταριστά και τραγανά, ιδανικά …
Αγαπημένη συνταγή για σπιτικά κριτσίνια, λαχταριστά και τραγανά, ιδανικά για σνακ στη δουλειά και στο σχολείο.
Η συνταγή μου σήμερα, έχει μιά γεύση που δεν θα το πιστεύετε πως βγήκε από το φούρνο σας και όχι …
Από τα πιο ωραία τυροπιτάκια που μπορούμε να φτιάξουμε.Γίνονται τραγανά απ᾿ έξω, ενώ μένουν μαλακά και ζουμερά από μέσα. Και …
Χριστούγεννα έρχονται ας θυμηθούμε κάποιες συνταγές απλές και υγιεινές.
Μυρίζοντας την αχνιστή κούπα με τσάϊ, κανέλα, γαρύφαλλα και πορτοκάλι, θυμήθηκα αυτά τα πικάντικα γλυκά μπισκοτάκια μπαχαρικών που είχα φτιάξει …
Αφράτα τραγανά λες και τα αγόρασες από τον φούρνο της γειτονιάς σου. Τέλεια! Υλικά 675 γρ αλεύρι μαλακό 500 γρ. …
Υλικά 3 πακέτα σφολιατίνια 6 κουταλιές σούπας (κοφτές) μαλακό αλεύρι 2 κουταλιές σούπας (κοφτές) κορν-φλάουρ 1/2 ποτήρι ζάχαρη ελάχιστο αλάτι …
Οι κουραμπιέδες μου είναι έτοιμοι όταν πάρουν ένα ανοιχτό ξανθό χρώμα. Δεν το παρακάνω με το ψήσιμο, γιατί θα σκληρύνουν …