Μπλανκέτ ντε Βω: μοσχάρι σε λευκή σάλτσα
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Κοκκινιστά γιουβαρλάκια με αυγολέμονο, μην έχεις επιφυλάξεις, είναι μια φανταστική συνταγή για γιουβαρλάκια που μόνο αν τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις …
Μια άκρως γιορτινή συνταγή. Πεντανόστιμο ρολό με πλούσια σάλτσα και πατάτες. Το ιδανικό γεύμα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Θα …
Η γέννηση της συνταγής αυτής προέκυψε από τον περιορισμένο χρόνο που οι περισσότεροι από εμάς διαθέτουμε καθώς κι από την …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (κυλότο), κομμένο σε μικρά κομμάτια 6 κρεμμυδάκια στιφάδου 250 γρ. καλλιεργημένα μανιτάρια 350 ml λευκό …
υλικα για το κεμπαπ 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος ή αρνίσιος 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4-5 φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα 3 …
Το Κερκυραϊκο Σοφρίτο είναι μια κλασική και αγαλημένη συνταγή και εδώ θα βρείτε την ξεχωριστή εκτέλεση του
Τα αφράτα & μικρούτσικα Σμυρνέικα σουτζουκάκια που σας προτείνω περιέργως δεν έφτασαν ως συνταγή στα χέρια μου απ’ τη γνωστή …
Το Αγριογούρουνο είναι για μένα το πιο νόστιμο κρέας για μαγειρευτό και η κλασική συνταγή α λα Μπουργκινιόν (Bourguignon) ,… …
Υλικά 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 1 κουπάκι του καφέ ρύζι 5-6 κλωνιά μαιντανό 1 τριμμένο μέτριο ξερό κρεμμύδι στο τρίφτη …
Εδώ και καιρό η συνταγή γιά το βοδινό αλά μπουργκινιόν βρισκόταν στην λίστα με τις συνταγές που κάποια μέρα θα …
Το πλούσιο χειμωνιάτικο πιάτο-συνώνυμο της υψηλής παραδοσιακής γαλλικής κουζίνας σε απλούστερη, ευκολότερη εκδοχή και συγκριτικά πιο ελαφριά για να τρώγεται …
Και σε ποιον δεν αρέσουν τα κεφτεδάκια?? Αγαπημένα σε μικρούς και μεγάλους!Εσείς τα συνηθίζετε σαλτσάτα??Εγώ πολλές φορές τα μαγειρεύω έτσι …
1.200 γρ. . μοσχάρι (ελιά ή χτένι σπάλας ) κομμένο σε μέγεθος μπουκιάς ή αρνί 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 ξερά …
Υλικά – ½ κιλ κιμάς μοσχαρίσιος – 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο – 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη – 4 κ.σ. ρύζι …
Χειμωνιάτικο,ζεστό φαγάκι,βελουδένιο στη γεύση…. Για μέρες παγωμένες,με βοριά,είτε ηλιόλουστες,είτε χιονισμένες… Για ρετρό ουρανίσκους που αγαπούν να θυμούνται, μα, και να …
Κυνήγι. Δασόβιο αγριογούρουνο μαριναρισμένο με κρασί και σιγομαγειρεμένο με λαχανικά και κάστανα, στη γάστρα ή στην κατσαρόλα. Το εξαιρετικό κρέας …
Υλικά συνταγής 2 γλώσσες μοσχαρίσιες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο σε ζάρια 3 κλωναράκια σέλινο ½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένα φύλλα …
Τα γιουβαρλάκια μπορούμε να τα φάμε είτε σαν σούπα είτε με σάλτσα αυγολέμονο, πάνω κάτω έχουν την ίδια διαδικασία με …
Υλικά Μερίδες: 4-6 Χρόνος προετοιμασίας: 30′ Χρόνος ψησίματος: 30′ 1/2 κιλό κιμά 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο 1/4 κούπας ρύζι Καρολίνα …