Ψάρια τηγανιτά σαβόρο
Σαβόρο ή σαβούρα, λέγονται όλες οι σάλτσες που περιχύνονται σε κάποιο φαγητό και πιθανότατα το όνομα, να προέρχεται από το …
Σαβόρο ή σαβούρα, λέγονται όλες οι σάλτσες που περιχύνονται σε κάποιο φαγητό και πιθανότατα το όνομα, να προέρχεται από το …
Νόστιμα και χωρίς μυρωδιές τα ψαράκια μας, για όσους βαριούνται το τηγάνι . Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να κάνουμε …
Ίσως η απλότητα αυτής της συνταγής να μην σας λέει κάτι, αλλά ενώ έψαχνα για να εμπλουτίσω λίγο το post …
Το δεντρολίβανο , το αρισμαρί όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι από τα αγαπημένα μυρωδικά της κουζίνας μας. Σε ψητά …
Από τον Chef Κυριάκο Αθανασιάδη ,1 κ. ψάρι (συναγρίδα, τσιπούρα, μπακαλιάρο) 3 κ.σ. σπόρους κόλιανδρου 2 κ.γ. αλάτι 2 κ.σ. …
Άλλη συνηθισμένη σάλτσα με αρισμαρί είναι τούτη εδώ, που φτιάχνουμε για τα λεγόμενα «ψάρια μαρινάτα» . Κόκκινη σάλτσα αρωματισμένη με …
Ξέρετε όλοι το κόλλημα που έχω μα τα ψάρια και τα θαλασσινά, μπορώ να τρώω μόνο τέτοια. Όμως με ενοχλούν …
Μπορεί να τα θεωρούμε γ’κατηγορίας αλλά είναι πολύ νόστιμα, υγιεινά όπως κάθε ψάρι φυσικά!Για τα ψάρια: 6-8 σαφρίδια ή όποιο …