Κοτόπουλο με μανιτάρια του κυνηγού – σασέρ
Το κοτόπουλο με μανιτάρια του κυνηγού είναι ένα γαλλικό πιάτο με διαχρονικό στυλ και εκπληκτική, μεστή νοστιμιά, η οποία προκύπτει …
Το κοτόπουλο με μανιτάρια του κυνηγού είναι ένα γαλλικό πιάτο με διαχρονικό στυλ και εκπληκτική, μεστή νοστιμιά, η οποία προκύπτει …
Μια τυπική Γαλλική συνταγή, με πολλές μικρές τεχνικές για να πετύχει νοστιμιά και κυρίως τέλεια υφή στη σάλτσα, που είναι …
Τώρα αν σας πω ότι μέχρι πρόσφατα δεν είχα φτιάξει ποτέ νιόκι θα με πιστέψετε; Ίσως είχα φτιάξει πολύ παλιά, …
Η πιο νόστιμη συνταγή για παπουτσάκια που δοκίμασα ποτέ μου! Προσθαφαίρεσα μόνη μου τα υλικά διαβάζοντας διάφορες συνταγές κατέληξα εδώ!!!…
Είναι τέλεια για τη νηστεία και όχι μόνο. Απλή συνταγή, παραδοσιακή και με σίγουρη επιτυχία!
…
Υλικά για 2-4 μερίδες (ανάλογα το μέγεθος και αν θα είναι κύριο πιάτο ή ορεκτικό ή συνοδευτικό): Για τα νιόκι: …
Στο πατρικό μου σπίτι, όταν μαγειρεύαμε μοσχάρι, κοκκινιστό ή λεμονάτο, πάντα η γιαγιά μου έβαζε τις πατάτες μέσα, “μπλουμ” όπως …
Με την πρώτη ευκαιρία δοκιμάστε αυτή τη μαγευτική μανιταρόσουπα και… θα μας θυμηθείτε!
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (κυλότο), κομμένο σε μικρά κομμάτια 6 κρεμμυδάκια στιφάδου 250 γρ. καλλιεργημένα μανιτάρια 350 ml λευκό …
Εύκολη συνταγή για μπουκίτσες χοιρινό με νόστιμη σάλτσα κάρυ….
Τη μακαρονάδα αυτή την εμπνεύστηκα και πρωτοέφτιαξα, χωρίς την προσθήκη τυριού, κατά τα φοιτητικά μου χρόνια, με τα υλικά που …
Η ιδέα για την συνταγή Μεσογειακό κατσικάκι με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές και κοκκάρια, μου ήρθε λίγες μέρες πριν τον …
Χρόνος Προετοιμασίας: 60 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος: 30-40 λεπτά
Η Σαρακοστή κοντεύει στο τέλος της και η όρεξη μας για καλό φαγητό παραμένει αμείωτη. Αυτή τη φορά αποφάσισα να …
Η κότα μιλανέζα είναι ένα πιάτο γιορτή από μόνο του, θέλει παρέα τουλάχιστον 4 πεινασμένων ατόμων και είναι ιδανικό για …
Εύκολη συνταγή για μπουκίτσες χοιρινό με νόστιμη σάλτσα κάρυ.
Το Κερκυραϊκο Σοφρίτο είναι μια κλασική και αγαλημένη συνταγή και εδώ θα βρείτε την ξεχωριστή εκτέλεση του
Πλήρες πιάτο-γεύμα, με τον χαρακτήρα της ψυχής του μεσογειακού νότου. Πλούσιο σε υλικά και νοστιμιά, εναλλαγές υφής και μαλακό, καπνιστό …
Νοστιμότατος έτσι ο μπακαλιάρος μας με πικάντικη σάλτσα στο φούρνο.