Ντιπ παντζαριού με αμύγδαλα και παρμεζάνα
Υλικά για 1 μικρό μπολ: 50 γρ. αμύγδαλα λευκά και καβουρδισμένα και τριμμένα στο μούλτι 2 παντζάρια λαδωμένα και ψημένα …
Υλικά για 1 μικρό μπολ: 50 γρ. αμύγδαλα λευκά και καβουρδισμένα και τριμμένα στο μούλτι 2 παντζάρια λαδωμένα και ψημένα …
Τα βασιλικά ξαναφούντωσαν κι εγώ ξεκίνησα ήδη να ετοιμάζω τις αγαπημένες μου σάλτσες pesto. Αυτή τη φορά είπα να επιχειρήσω …
Υλικά 1 ματσάκι μαϊντανό 2 σκελίδες σκόρδο 1 κούπα αμύγδαλα ωμά/ανάλατα χυμό από ένα λεμόνι 1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο 1-2 κ.τ.σ. …
1 φλ. ωμά αμύγδαλα 1/4 φλ. νερό 1/4 φλ. ελαιόλαδο χυμό 1/2 λεμονιού 1 αγγούρι μικρό 1/2 καυτερή πιπεριά 2-3 …
Φανταχτερό σε γεύση και εμφάνιση, το πέστο παντζαριού γίνεται ένα υπέροχο συνοδευτικό για μια ποικιλία τυριού, αλλαντικών, για ζυμαρικά, σάντουιτς, …
Ένα πέστο 4 εποχών που, όμως, τούτη την εποχή βρίσκεται στο ζενίθ της νοστιμιάς του! ΥΛΙΚΑ 4-5 ντομάτες κομμένες στη …
Αυτό το άλειμμα τυριού το έχω κάνει δύο φορές και απέκτησε φανατικούς οπαδούς και τις δύο φορές. Η διακόσμησή του …
Η Παιδοδιαιτολόγος – Παιδοδιατροφολόγος Ελένη Κουή μάς δίνει εύκολες, γευστικότατες παρασκευές, με τις οποίες μπορούμε να συνοδεύσουμε κριτσίνια, φρυγανιές, φρυγανισμένο ψωμί, …