Τούρτα αμυγδάλου Νουγκατίνα.Αξίζει να την φτιάξετε!!
mageirikikaisintages.blogspot.com
Για την βάση μαρέγκα αμυγδάλου 4 ασπράδια αυγών(τους κρόκους τους κρατάμε για την κρέμα) 100γρ ζάχαρη άχνη και λίγη ακόμα …
Για την βάση μαρέγκα αμυγδάλου 4 ασπράδια αυγών(τους κρόκους τους κρατάμε για την κρέμα) 100γρ ζάχαρη άχνη και λίγη ακόμα …
Υλικά : Για το παντεσπάνι : 4 κρόκους 4 ασπράδια 175 γρ. ζάχαρη 175 γρ. αμύγδαλα σε σκόνη 15 γρ. …
Κανονικά είναι μια τάρτα, αλλά εγώ την έκανα τούρτα. Μοίρασα το μείγμα σε δυο φόρμες 24αρες και την έκανα τουρτα …
Υλικά Υλικά για το παντεσπάνι Αυγά 6 τεμ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. Ζάχαρη 150 γρ. Κακάο σκόνη …
Έψαξα και βρήκα τη συνταγή που ταιριάζει στην περίπτωση και πληροί όλες τις προϋποθέσεις με πρωταρχική αυτή της εκπληκτικής γεύσης. …